- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Оладки з ковбасою та сиром: незвичайна страва зі звичайних інгредієнтів
Оладки з ковбасою та сиром: незвичайна страва зі звичайних інгредієнтів
Сир можна взяти плавлений або звичайний твердий.
Оладки з ковбасою та сиром — страва проста і ситна.
Інгредієнти:
борошно пшеничне — 100 г;
кефір — 125 мл;
яйце — 1 шт.;
цукор — 1 щіпка;
сіль — 1 щіпка;
сода — ½ ч. ложки;
олія (для смаження) — 2-3 ст. ложки;
ковбаса варена — 150 г;
сир плавлений або звичайний твердий — 80 г.
Приготування.
Кефір вилити у глибоку миску. Вбити яйце і злегка збити віночком.
У миску з сумішшю кефіру просіяти борошно і соду, додати цукор і сіль.
Добре перемішати. У тісті не повинно бути грудочок. Залишити тісто для оладок на 15 хвилин.
Ковбасу нарізати кружальцями.
Сир нарізати невеликими скибочками.
На кожен кружок ковбаси покласти два шматочки сиру.
Накрити другим кружальцем ковбаси.
У сковороді розігріти олію. Вилити по 1 столовій ложці тіста і дати зовсім трохи схопитися.
Викласти зверху на кожен кружечок тіста по «ковбасному бутерброду». Смажити цю конструкцію на мінімальному вогні приблизно 3 хвилини.
Потім вилити поверх ковбаси ще трохи тіста, щоб воно покрило краї ковбаси.
Перевернути оладки з ковбасою та сиром і смажити ще 2-3 хвилини.
Оладки з ковбасою та сиром готові.
Також ми розповідали про томатний суп із вермішеллю та зеленою цибулею: вариться лише кілька хвилин.