Догори
Дати відгук

Томатний суп із вермішеллю та зеленою цибулею: вариться лише кілька хвилин

Суп без картоплі, тому рецепт не лише смачний, а й швидкий.

1 хв на прочитання23 Вересня 2022, 13:11
Поділитись:

Томатний суп із вермішеллю та зеленою цибулею вариться дуже швидко — більше часу може зайняти підготовка продуктів.

Інгредієнти:

помідори — 800 г;

вермішель — 100 г;

цибуля ріпчаста — 50 г;

цибуля зелена — 20 г;

олія — ​​20 мл;

сіль за смаком;

перець чорний мелений — за смаком;

зелень петрушки (для подачі, за бажанням) — 10 г;

вода — 200 мл.

Приготування.

На кожному помідорі зробити хрестоподібний надріз.

Помідори покласти у глибоку посудину і залити окропом на 10 хвилин.

Після цього зняти з помідорів шкірку.

М'якуш помідорів подрібнити в блендері або натерти на тертці. Додати в пюре, що вийшло, 200 мл води.

Вермішель відварити в 800 мл підсоленої води до стану аль денте (тонку вермішель можна відварити за 4 хвилини).

З вермішелі злити воду.

Цибулю очистити й нарізати невеликими кубиками.

У каструлі з товстим дном розігріти олію й обсмажити цибулю 3-5 хвилин, до легкого підрум'янювання.

Додати томатну масу, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Варити 2 хвилини.

Потім додати відварену вермішель.

Подрібнити зелену цибулю і додати в каструлю слідом за вермішеллю.

Варити суп із вермішеллю на маленькому вогні ще 2 хвилини і вимкнути вогонь.

Томатний суп із вермішеллю та зеленою цибулею розлити по порційних тарілках, зверху прикрасити листочками петрушки та подавати.

Також ми розповідали про кашу для щитоподібної залози: як перемогти проблему та запобігти її появі.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.