Догори
Дати відгук

Оголошено повторний конкурс на посаду голови Нацслужби здоров’я

Поки є два переможці на посаду заступників голови НСЗУ.

1 хв на прочитання04 Серпня 2021, 17:56
Фото: Українські новини Фото: Українські новини
Поділитись:

Кабінет міністрів оголосив повторний конкурс на посаду голови Нацслужби здоров’я. Про це міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко написав у Facebook.

За його словами, документи прийматимуться винятково через Єдиний портал вакансій державної служби за посиланням: career.gov.ua.

«Наразі маємо двох переможців на заступників голови НСЗУ (проходять перевірку), а від нового конкурсу очікую кандидатур для обрання гідного й амбітного очільника стратегічного для системи охорони здоров’я відомства з річним бюджетом понад 120 млрд грн. Розглядатиму кандидатів неупереджено та винятково за їхніми професійними якостями. Хочу бачити керівника, який «житиме» медичною реформою, програмою медичних гарантій та бажанням розвивати систему», — зауважив міністр.

Крім цього Кабмін додав до штату НСЗУ ще одного заступника, який буде опікуватись питаннями цифрової трансформації та розвитку.

Нагадаємо, що до завершення конкурсу на голову та заступників, уряд поклав тимчасове виконання обов'язків заступника Голови Національної служби здоров'я України на Дмитра Самофалова.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.