Цей рецепт пирога універсальний — до нього просто ідеально підійдуть будь-які фрукти чи ягоди.
Інгредієнти:
борошно — 200 г;
розпушувач — 1.5 ч. л.;
цукор — 80 г;
вершкове масло — 120 г;
молоко — 180 мл;
яйце — 2 шт.;
сіль — дрібка;
улюблені фрукти чи ягоди.
Приготування.
Збити м’яке вершкове масло з цукром, додати яйця та молоко, а потім борошно, дрібку солі та розпушувач.
Вилити тісто в попередньо змащену маслом форму, зверху додати ягоди чи фрукти — вишні, груші, абрикоси чи будь-що інше, що вам до душі.
Випікати 40 хвилин за температури 180°C.
Також ми розповідали про смузі з вівсянкою — швидкий, простий і корисний рецепт сніданку від дієтолога.