- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Низьковуглеводні кексики для тих, хто на дієті: простий і смачний рецепт
Низьковуглеводні кексики для тих, хто на дієті: простий і смачний рецепт
Завдяки лише кільком інгредієнтам і легкому процесу приготування ви зможете насолодитися ніжними й ароматними мафінами.
Шоколадні мафіни — це чудовий спосіб порадувати себе і близьких на будь-який день тижня. Цей рецепт вражатиме вас своєю простотою та смаковими якостями. Завдяки лише кільком інгредієнтам і легкому процесу приготування ви зможете насолодитися неймовірно ніжними й ароматними мафінами з насиченим шоколадним смаком. Цей рецепт підійде тим, хто дотримується правильного харчування і не хоче набрати зайву вагу. БЖВ шоколадних смаколиків на 100 г: білків — 9,3, жирів — 37,2, вуглеводів — 5,5.
Інгредієнти (для приготування 6 тістечок):
яйця — 3 шт.;
какао-порошок — 3 ст. л.;
вершкове масло 82,5 % — 150 г;
кокосове борошно — 30 г;
мелений мигдаль або мигдалеве борошно — 15 г;
сода — ½ ч.л.;
гіркий шоколад вище 80 % — 6 шматочків;
підсолоджувач на ваш вибір.;
ванілін або ванільний екстракт.
Приготування.
Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки.
Додати какао, масло, борошно, мигдаль, підсолоджувач, ваніль і соду. Перемішати.
Білки збити віничком до піків і ввести в масу.
Розкласти в силіконові (можна паперові) формочки.
У серединку кожного кексика додати шматочок шоколаду.
Випікати при 170 °С до готовності.
Більше новин читайте на GreenPost.