Догори
Дати відгук

Низьковуглеводні кексики для тих, хто на дієті: простий і смачний рецепт

Завдяки лише кільком інгредієнтам і легкому процесу приготування ви зможете насолодитися ніжними й ароматними мафінами.

1 хв на прочитання24 Лютого 2024, 01:21
Фото з відкритих джерел Фото з відкритих джерел
Поділитись:

Шоколадні мафіни — це чудовий спосіб порадувати себе і близьких на будь-який день тижня. Цей рецепт вражатиме вас своєю простотою та смаковими якостями. Завдяки лише кільком інгредієнтам і легкому процесу приготування ви зможете насолодитися неймовірно ніжними й ароматними мафінами з насиченим шоколадним смаком. Цей рецепт підійде тим, хто дотримується правильного харчування і не хоче набрати зайву вагу. БЖВ шоколадних смаколиків на 100 г: білків — 9,3, жирів — 37,2, вуглеводів — 5,5.

Інгредієнти (для приготування 6 тістечок):

яйця — 3 шт.;

какао-порошок — 3 ст. л.;

вершкове масло 82,5 % — 150 г;

кокосове борошно — 30 г;

мелений мигдаль або мигдалеве борошно — 15 г;

сода — ½ ч.л.;

гіркий шоколад вище 80 % — 6 шматочків;

підсолоджувач на ваш вибір.;

ванілін або ванільний екстракт.

Приготування.

Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки.

Додати какао, масло, борошно, мигдаль, підсолоджувач, ваніль і соду. Перемішати.

Білки збити віничком до піків і ввести в масу.

Розкласти в силіконові (можна паперові) формочки.

У серединку кожного кексика додати шматочок шоколаду.

Випікати при 170 °С до готовності.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.