Догори
Дати відгук

Неймовірна смакота - прості та хрусткі курячі крильця у глазурі

Випікайте у добре розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 30 хвилин.

1 хв на прочитання30 Січня 2023, 20:20
Поділитись:

Готую після роботи на вечерю, або коли гості на порозі.

Рецепт смачної страви, яким можна нагодувати не тільки всю сім'ю, а й гостей, повинен бути в арсеналі у кожної господині. Якщо ви любите поєднання солоного з солодким, обов'язково приготуйте курячі крильця в глазурі, які нікого не залишать байдужим, інформує Ukr.Media.

Для приготування знадобиться:

  • курячі крильця — 1 кг;
  • борошно — 3 ст. л;
  • чорний мелений перець — 1 ч. л;
  • копчена паприка — 2 ч. л;
  • розпушувач — 2 ч. л;
  • сіль — 1 ч.л без горки;

Для глазурі:

  • улюблений кетчуп — 1.5 ст. л.
  • рисовий оцет (або лимонний сік) — 2 ч.л;
  • мед — 3 ст. л;
  • сіль — 1/4 ч.л;

Приготування:

Розріжте крильця навпіл. Промийте і обсушіть їх, використовуючи паперові рушники.

Зробіть суху суміш з борошна, чорного перцю, паприки солі та розпушувача. Добре обваляйте крила у цій суміші. Змастіть решітку олією та викладіть на неї крила. Під решітку обов'язково підставте деко, щоб при приготуванні жир та рідина не капали на дно духовки.

Випікайте у добре розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 30 хвилин.

Поки крила у духовці — зробіть глазур — з'єднайте кетчуп, рисовий оцет, мед та сіль.

Після того, як крила будуть готові — відразу залийте їх глазур'ю, добре перемішайте і подавайте блюдо до столу.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: Максим Нікітін
Як приготувати сухарики для салатів — три способи
2 хв на прочитання3 хвилини тому
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання18 Травня 2025