Догори
Дати відгук

Неймовірна енергія, молодий вигляд і гарна фігура навіть у 65: сім секретів Мадонни

У будь-якому віці зірка продовжує залишати своїх фанатів у захваті своєю енергією та силою духу.

2 хв на прочитання25 Грудня 2023, 18:02
Фото: Flickr Фото: Flickr
Поділитись:

Можна по-різному ставитися до творчості Мадонни, але навіть злосливці змушені визнати, що вона продовжує дивувати неймовірною енергією, молодим виглядом і гарною фігурою навіть у свої 65 років. Мадонна досі залишається у формі та готова завойовувати сцену. Яким же чином ця зірка підтримує свою молодість та енергію?

1) Танці та фізична активність. За словами Мадонни, вона не народилася з фігурою моделі, тому змушена над нею постійно працювати. Мадонна ще з дитинства віддавала перевагу танцям і зміцнювальним вправам. Нині вона ходить до спортзалу шість разів на тиждень і проводить там по дві години.

2) Тренування. Щоб уникнути рутини та зберегти мотивацію, Мадонна чергує різні види фізичної активності. Її тренер Крейг Сміт стверджує, що зберегти форму та гнучкість Мадонні допомагають регулярні заняття пілатесом, калланетикою (гімнастичні вправи, спрямовані на розтяг м'язів), балетною хореографією, східними єдиноборствами та силовими вправами. Кожне Мадоннине тренування спрямоване на комплексне пропрацювання м'язів і підвищення витривалості організму.

3) Активний спосіб життя. Поза залом, Мадонна плаває в басейні, катається на велосипеді (або займається сайклінгом у негоду), їздить верхи тощо. Такий різноманітний підхід до фізичної активності допомагає їй підтримувати витривалість та форму.

4) Аштанга-йога. Мадонна з 1996 року регулярно займається аштанга-йогою, яка базується на синхронізації дихання з динамічним виконанням певних асан. Це покращує гнучкість, зміцнює м'язи та сухожилля й допомагає заспокоїти розум.

5) Дієта. Ще в 15 років відмовившись від м'яса («у вегетаріанців світліша шкіра»), доросла Мадонна перейшла на макробіотичну дієту, виключивши з раціону цукор, смажену та гостру їжу. Вона вживає більше бобових, круп, овочів і фруктів, а білки та жири отримує з риби. Її харчування підтримує енергійний режим: вона їсть 5-6 разів на день маленькими порціями (три основні прийоми їжі і три перекуси через кожні 2-4 години).

6) Питний режим. Мадонна п'є 2-3 л води на день. Також співачка регулярно вживає імбирний чай для підвищення імунітету та кокосову воду, щоб відновити сили після тренування.

7) Сон. Зірка лягає спати пізно, іноді навіть о 4 ранку, стверджуючи, що ніч — час для активності для тих, хто народився вночі.

Отже, секрет молодості Мадонни полягає в поєднанні різних аспектів здорового способу життя: регулярної фізичної активності, різноманітності в тренуваннях, збалансованому харчуванні та позитивному психологічному ставленні. У будь-якому віці зірка продовжує залишати своїх фанатів у захваті своєю енергією та силою духу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Помічники судді одягають маски, щоб налякати немовлят під час фестивалю накі сумо в храмі Сенсо-Ді в Токіо, Японія, 28 квітня 2024 року. Фото: Reuters
Боротьба немовлят, що плачуть: у Японії пройшов фестиваль незвичайного сумо — у ньому беруть участь однорічні діти (ФОТО)
3 хв на прочитання32 хвилини тому
Щеплення проти гепатиту В: відповідь МОЗ, чому не варто відкладати
Щеплення проти гепатиту В: відповідь МОЗ, чому не варто відкладати
2 хв на прочитаннягодина тому
Фото: Рixabay
Кліматична криза — це також криза психічного здоров'я: що науковці говорять про стрес через наслідки змін клімату
3 хв на прочитання3 години тому
Страсний тиждень: традиції і заборони
Розпочинається Страсний тиждень: традиції і заборони
3 хв на прочитання9 годин тому
У Польщі можуть заборонити продаж алкоголю на заправних станціях
1 хв на прочитанняВчора
У Китаї все більше стають популярними чат-боти, які імітують померлих близьких
1 хв на прочитанняВчора
День охорони праці та вшанування всіх його жертв
2 хв на прочитанняВчора
День біологічного годинника: експерт розповідає, як правильно «виставити час»
4 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost