Догори
Дати відгук

Найсмачніша домашня тушонка з курки — рецепт лише з чотирьох простих інгредієнтів

Не потрібно «напихати» банки дуже щільно.

1 хв на прочитання10 Вересня 2023, 00:34
Поділитись:

Аби приготувати смачну і ситну тушонку, не обов'язково витрачати години на кулінарні експерименти. Цей рецепт найсмачнішої домашньої тушонки з курки довів, що достатньо всього чотирьох простих продуктів.

Інгредієнти:

курка — 2 кг;

пepeць чорний горошок — 20 штук;

сіль — 20 г;

лавровий лист — 4 штуки.

Πриготування.

З м'яса курки зняти шкіру, нарізати дрібно, відокремити м'ясо від кісток, вкласти в каструльку, посолити, поперчити. Поставити каструльку з м'ясом хвилин на 40 у холодильник.

Банки ретельно стерилізувати.

Укласти по 10 перчинок горошком і по 2 лаврових листочки на дно кожної стерильної баночки.

Β банки розкласти м'ясо, але не потрібно їх «напихати» дуже щільно.

Банки поставити в холодну духовку, ввімкнути на 150 °С і залишити на 4,5 години.

Коли відключиться духовка, нехай банки стоять там ще півгодини, щоб охололи. Потім дістати банки і закрути їх стерилізованими кришками, перевернути.

Також ми розповідали про суджук — натуральну ковбасу, яку можна приготувати у домашніх умовах.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.