Підігріваємо і вливаємо до яйця теплий кефір – завдяки цьому тісто вийде особливо пишним. Знову гарно перемішуємо.
Після цього всипаємо борошно і мішаємо до однорідності.
Залишаємо тісто для млинців на 5 хвилин.
Коли тісто стало достатньо густим, перекладаємо його в кондитерський мішок.
Ставимо на плиту сковороду, наливаємо олію.
Коли олія підігріється, за допомогою кондитерського мішка формуємо рівні млинці з тіста.
Обсмажуємо на середньому вогні з обох боків до підрум’янення.
Тепер залишилося вимкнути вогонь і дати млинцям трохи охолонути. До готової страви можна додати улюблене варення, мед або сметану – і смакувати надзвичайно пухкі та ніжні млинці!