Догори
Дати відгук

Млинці на кефірі з будь-якою ковбасою й зеленою цибулею

Особливо смачно їсти млинці зі сметаною.

1 хв на прочитання03 Жовтня 2022, 07:35
Поділитись:

Для приготування млинців на кефірі з ковбасою й зеленою цибулею ковбасу можна вибирати на свій смак — наприклад, узяти копчену. Кефір також підійде будь-якої жирності.

Інгредієнти:

борошно — 100 г (2/3 склянки об'ємом 250 мл);

кефір (жирністю 1%) — 250 мл;

ковбаса варена — 100 г;

яйце — 1 шт.;

цибуля зелена — 15 г;

олія — 30 мл;

цукор — 0,5 ч. ложки;

сіль — 0,25 ч. ложки;

сода — 0,25 ч. ложки.

Приготування.

Кефір трохи підігріти, щоб він був літеплим. Додати невелике яйце і перемішати.

Всипати сіль і цукор. Перемішати, щоб кристали розчинилися.

Варену ковбасу натрерти на великій тертці або нарізати максимально дрібними кубиками. Додати в тісто і перемішати.

Зелену цибулю дрібно нарізати й додати до решти інгредієнтів. Перемішайте.

Додати половину олії, всипати соду і перемішати.

Всипати просіяне борошно.

Перемішати до однорідності — має вийти досить рідке тісто, яке легко розтікається по сковороді.

Змастити сковороду олією й добре розігріти. Перемішати тісто і зачерпнути ополоником. Влити тісто в центр добре розігрітої сковороди і розподілити круговими рухами по всьому дну.

Смажити млинці з ковбасою та зеленою цибулею на середньому вогні приблизно по 2 хвилини з кожного боку, до рум'яної скоринки.

Таким чином посмажити всі млинці та викласти їх стопкою.

Млинці на кефірі з ковбасою та зеленою цибулею готові, їх можна подавати до столу.

Особливо смачно їсти такі млинці зі сметаною.

Також ми розповідали про омлет із яблуками та корицею: просто, швидко і смачно.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: Максим Нікітін
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитання4 години тому
Вирощуємо цибулю правильно: секрети щедрого врожаю. Фото ілюстративне
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитанняВчора
На Житомирщині запустили гігантський завод з переробки конопель. Фото: Міністерство економіки України
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитанняВчора
Фото: Максим Нікітін
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитанняВчора
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитання17 Травня 2025
На Прикарпатті засуджено наркоділків, які вирощували коноплю на десятки мільйонів євро
2 хв на прочитання17 Травня 2025
Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
1 хв на прочитання17 Травня 2025
Салат з курячим філе та кукурудзою — більше не потрібно думати, що приготувати на обід чи вечерю
1 хв на прочитання16 Травня 2025
Більше з GreenPost
Робота мобільної клініки в прифронтових українських селах. Фото: Dignitas Ukraine
Десятки населених пунктів залишилися без медичної допомоги: мобільні клініки допомагають жителям прифронтових сіл
2 хв на прочитання16 хвилин тому
Фото ілюстративне
19 травня Україна відзначає День сімейної медицини
1 хв на прочитання58 хвилин тому
Фото ілюстративне
Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами: в Україні зростає захворюваність
3 хв на прочитання2 години тому
Зображення згенеровано ШІ
Зміна клімату загрожує вагітним жінкам — екстремальна спека підвищує ризик передчасних пологів
2 хв на прочитання5 годин тому
Озеленення дахів — тренд 2025 року: як перетворити міське житло та присадибну ділянку на зелену оазу
3 хв на прочитання10 годин тому
Достатньо, аби забезпечити домогосподарства на 3,5 роки: Туреччина виявила нові запаси газу в Чорному морі
1 хв на прочитання11 годин тому
Імунологи створили універсальну протиотруту від укусів отруйних змій на основі крові "людини-імунітету"
2 хв на прочитанняВчора
Астрологічний прогноз на 19 травня 2025 року
6 хв на прочитанняВчора