Міні-торт із печива та сметанного крему готується надзвичайно просто — навіть пекти нічого не доведеться.
Інгредієнти:
печиво сухе (затяжне) — 250 г;
сметана жирна — 500 г;
згущене молоко — 250 г;
цукор ванільний — 1 пакетик.
Приготування.
Сметану збити з ванільним цукром і згущеним молоком, буквально кілька хвилин.
Підібрати форму, в якій формуватиметься десерт.
Викласти один шар печива.
Залити тонким шаром сметанного крему.
Знову печиво, знову крем. І так доти, поки печиво та крем не закінчаться.
Накрити десерт із печива та сметанного крему кришкою або харчовою плівкою та помістити у холодильник на ніч.
Дістати міні-торт без випікання з холодильника, порізати на порції та подавати десерт відразу, щоби сметана не встигла розтанути.
Також ми розповідали про вафельний торт із заварним кремом — рецепт, який не потребує випікання.