Міні-торт із печива та сметанного крему — надзвичайно простий рецепт без випікання

1 хв на прочитання03 Лютого 2023, 00:23

Подавати цей десерт слід відразу, щоби сметана не встигла розтанути.

Міні-торт із печива та сметанного крему готується надзвичайно просто — навіть пекти нічого не доведеться.

Інгредієнти:

печиво сухе (затяжне) — 250 г;

сметана жирна — 500 г;

згущене молоко — 250 г;

цукор ванільний — 1 пакетик.

Приготування.

Сметану збити з ванільним цукром і згущеним молоком, буквально кілька хвилин.

Підібрати форму, в якій формуватиметься десерт.

Викласти один шар печива.

Залити тонким шаром сметанного крему.

Знову печиво, знову крем. І так доти, поки печиво та крем не закінчаться.

Накрити десерт із печива та сметанного крему кришкою або харчовою плівкою та помістити у холодильник на ніч.

Дістати міні-торт без випікання з холодильника, порізати на порції та подавати десерт відразу, щоби сметана не встигла розтанути.

Також ми розповідали про вафельний торт із заварним кремом — рецепт, який не потребує випікання.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: