Манно-вівсяна каша (з двох круп) — простий рецепт

1 хв на прочитання12 Жовтня 2022, 07:32

Аби готова каша була ще смачнішою, в неї можна додати шматочок вершкового масла, свіжі ягоди та фрукти.

Приготування манно-вівсяної каші — процес дуже простий і швидкий.

Інгредієнти:

манна крупа — 4 ст. л. (100 г);

вівсяні пластівці — 4 ст. л. (56 г);

молоко — 500 мл;

вода — 500 мл;

сіль — 1 ч. ложка;

цукор — 2 ст. ложка;

масло вершкове — за смаком.

Приготування.

Залити водою, молоком і поставити на вогонь. Всипати вівсяні пластівці, після закипання варити на середньому вогні 2-3 хвилини.

Потім тонкою цівкою влити манку, постійно помішуючи віничком. У кашу додати сіль, цукор, перемішати.

Варити кашу на повільному вогні 5-7 хвилин. Щойно каша почне густіти, вимкнути вогонь, накрити кришкою, дати каші настоятися.

У готову кашу додати шматочок вершкового масла, каша буде ще смачнішою. Чудовим доповненням є свіжі ягоди і фрукти.

Також ми розповідали про саксонські сирники: незвичний рецепт.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: