Догори
Дати відгук

Майже солянка: простий рецепт горохового супу з мисливськими ковбасками

Приготувати наваристий суп — найпростіший спосіб насолодитися смаком і користю гороху

1 хв на прочитання28 Листопада 2023, 20:13
Гороховий суп з мисливськими ковбасками I рецепт Гороховий суп з мисливськими ковбасками I рецепт
Поділитись:

Приготувати наваристий суп — найпростіший спосіб насолодитися смаком і користю гороху. Як це зробити, щоб всі ахнули.

Рецепт приготування:

Складові:

  • 300 г мисливських ковбасок
  • 200 г сухого гороху
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 5-6 невеликих картоплин
  • 2 лаврові листки
  • 1 ч. л. соди
  • 1,5 ст. л. соняшникової олії
  • 4-5 зуб.часнику
  • сіль, перець на смак

Приготування:

  1. Замочений горох промийте, залийте свіжою водою, щоб рівень її був приблизно на 3 пальці вище. Після закипання додайте соду, перемішайте, варіть на мінімальному вогні близько години.
  2. Очищену картоплю наріжте кубиками, відправте в каструлю.
  3. Очищену цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці з великими отворами. Спасеруйте овочі на соняшниковій олії, потім додайте в суп.Варіть 30 хвилин.
  4. В кінці приготування додайте нарізані шматочками мисливські ковбаски (або інші копченості), подрібнений часник, промиті лаврові листочки, сіль і перець. Варіть ще 10 хвилин, потім вимкніть вогонь, витягніть лаврові листочки, залиште суп настоюватися хвилин на 15.
  5. Перед подачею заправте гороховий суп подрібненим кропом або сухариками.
 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.