Догори
Дати відгук

Локшина з грибами та шпинатом — пісна страва для тих, хто цінує простоту, смак і користь

Ідеальна для тих моментів, коли хочеться відпочити від важких страв, але не поступатися у задоволенні від їжі.

1 хв на прочитання2 години тому
Фото: Максим Нікітін Фото: Максим Нікітін
Поділитись:

Коли хочеться чогось смачного, ситного, але водночас легкого, локшина з грибами та шпинатом стане вашим фаворитом. Ця страва ідеальна для пісного столу чи тих моментів, коли хочеться відпочити від важких страв, але не поступатися у задоволенні від їжі.

Інгредієнти:

локшина — 300 г;

свіжі печериці — 400 г;

свіжоморожений шпинат — 300 г;

часник — 3 зубчики;

оливкова олія — 5 ст. л.;

сушений базилік — 0,5 ч. л.;

сушений майоран — 0,5 ч. л.;

сіль — до смаку;

чорний мелений перець — до смаку.

Приготування.

Гриби почистити й нарізати четвертинками.

Шпинат обдати окропом, відтиснути від зайвої рідини.

Часник нарізати пластинками.

Розігріти в сковороді олію на середньому вогні, викласти часник, трохи потримати — щоб часник не горів, але проявився його яскравий аромат.

Додати сухі прянощі та гриби, збільшити вогонь і обсмажувати, помішуючи, до золотистої скоринки, близько 7-19 хвилин.

Зменшити вогонь, додати шпинат, посолити й поперчити, тушкувати кілька хвилин.

Локшину відварити згідно з інструкцією, викласти в грибний соус, перемішати.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.