Догори
Дати відгук

Локшина у вершковому соусі зі шпинатом і куркою — простий рецепт

Для її приготування можна використовувати будь-які макарони.

1 хв на прочитання20 Червня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Макаронні вироби в будь-якому вигляді — це універсальне полотно для створення ситних страв. Наприклад, це може бути локшина у вершковому соусі зі шпинатом і куркою. Для її приготування можна використовувати будь-які макарони. Ідеально підійдуть спагеті. Найкраще використовувати макарони з твердих сортів пшениці та не переварювати.

Інгредієнти:

паста будь-яка — 500 г;

вершки 10%-20% — 200 г;

куряче філе — 200 г;

шпинат — 50 г;

сир — 100 г;

сіль за смаком.

Приготування.

Куряче філе дрібно нарізати. Обсмажити протягом 5 хвилин. Можна додати нарізані печериці.

Нарізати дрібно шпинат.

Стушкувати разом із куркою протягом двох хвилин, доки листя не зменшиться в об’ємі. Посолити. Додати приправи, які ви любите.

До вмісту сковороди додати вершки та натертий часник. Прогріти, але не кип'ятити, а то вершки звурдяться.

Локшину відварити за інструкцією на пачці. Краще не доварити. У гарячому соусі вони дійдуть до повної готовності. Відкидаємо на друшляк. Потім висипаємо в сковороду до соусу та добре перемішуємо. Посипаємо тертим сиром.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.