- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Локшина у вершковому соусі зі шпинатом і куркою — простий рецепт
Локшина у вершковому соусі зі шпинатом і куркою — простий рецепт
Для її приготування можна використовувати будь-які макарони.
Макаронні вироби в будь-якому вигляді — це універсальне полотно для створення ситних страв. Наприклад, це може бути локшина у вершковому соусі зі шпинатом і куркою. Для її приготування можна використовувати будь-які макарони. Ідеально підійдуть спагеті. Найкраще використовувати макарони з твердих сортів пшениці та не переварювати.
Інгредієнти:
паста будь-яка — 500 г;
вершки 10%-20% — 200 г;
куряче філе — 200 г;
шпинат — 50 г;
сир — 100 г;
сіль за смаком.
Приготування.
Куряче філе дрібно нарізати. Обсмажити протягом 5 хвилин. Можна додати нарізані печериці.
Нарізати дрібно шпинат.
Стушкувати разом із куркою протягом двох хвилин, доки листя не зменшиться в об’ємі. Посолити. Додати приправи, які ви любите.
До вмісту сковороди додати вершки та натертий часник. Прогріти, але не кип'ятити, а то вершки звурдяться.
Локшину відварити за інструкцією на пачці. Краще не доварити. У гарячому соусі вони дійдуть до повної готовності. Відкидаємо на друшляк. Потім висипаємо в сковороду до соусу та добре перемішуємо. Посипаємо тертим сиром.
Більше новин читайте на GreenPost.