Догори
Дати відгук

Лікарні в Україні закуповують засоби для реанімації хворих на коронавірус

Лікарні та області готуються до боротьби з коронавірусом та закуповують необхідне обладнання для захисту та лікування.

1 хв на прочитання16 Березня 2020, 11:45
Поділитись:

Міська клінічна лікарня в Дніпрі витратить близько 34 мільйонів на апарати з вентиляції легень та додаткові пристрої для реанімації. Запит на закупівлю медичних пристроїв з'явився в системі державних закупок Prozorro, інформує GreenPost.

Лікарня придбає апарат ультразвукової діагностики вартістю 1,2 млн грy, а також апарат штучної вентиляції легень, засоби для анестезії та реанімації.

Раніше міська адміністрація виділила 98 млн гривень lепартаменту охорони здоров'я населення на придбання медичних інструментів, обладнання, ліків, засобів діагностики, захисту та дезінфекції.

Крім того, Лиманська центральна районна лікарня (Одеська обл) оголосила тендер на закупівлю апарату вентиляції легень та операційного столу на суму в 1,7 млн грн.

Санітарна служба в Житомирі замовила п'ять тис медичних масок на  чотири тис. грн. А на Одещині планують придбати біля тисячі масок загальною вартістю в 7,55 тис грн. 

Нагадаємо, що на Львівщині підтвердився один випадок захворювання коронавірусом COVID-19. Про це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров'я львівської облдержадміністрації Андрій Васько. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я