- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Легкий та бюджетний рецепт круасанів, усі продукти є вдома
Легкий та бюджетний рецепт круасанів, усі продукти є вдома
Булочки виходять просто дивовижні
Один з найпростіших і смачних рецептів, за допомогою якого ви зробите пишні і листкові круасани з різними начинками.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- молоко та вода по 300 г;
- цукор, 2 ст.л;
- дріжджі сухі, 2 ч. л;
- яйця, 2 шт.;
- сіль, 1 ч.л.
Для приготування сиропу необхідно :
- цукор та вода по 250 г.
Процес приготування
- Змішуємо тепле молоко з теплою водою, цукром та дріжджами, добре вимішуємо
- Накриваємо та ставимо в тепле місце на 1 годину.
- Додаємо яйце та один білок, перемішуємо та всипаємо сіль, перемішуємо.
- Всипаємо борошно і вимішуємо еластичне тісто.
- Стола змащуємо олією і вимішуємо тісто на ньому.
- Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.
- Ділимо тісто на 4 частини, скачуємо колобки.
- Розкочуємо кожен у пласт, змащуємо вершковим маслом і робимо надрізи, за якими складаємо тісто, накриваємо його і залишаємо на 30 хвилин.
- Розкочуємо кожну частину тіста в пласт, ріжемо трикутниками, згортаємо трубочки і викладаємо на лист, застелений пергаментом.
- Змащуємо жовтком, збитим із молоком.
- Випікаємо при 200 градусах близько 15-20 хвилин.
- Варимо сироп із цукру та води і за смаком додаємо шматочок лимона.
- Обмочуємо всі круасани в сироп і викладаємо на блюдо для остигання.
- Булочки виходять просто дивовижні, м’які, листкові та пишні.
Більше з розділу Агро
Останні 10 днів для подання декларацій на промисловий вилов риби
Аграрії країни засіяли майже 5,4 млн га озимих культур
Ситуацію на ринку борошна обговорили урядовці з представниками галузі
«Виглядає, пахне і смакує як ковбаса»: у Польщі створили ковбасу з картоплі
Британія проведе аудит української яловичини для відкриття експорту
ПХ-круасани — чудово підійдуть для сніданку чи перекусу
Листкові трубочки «Морквинки» з куркою, овочами, сиром і яйцями — смачний і оригінальний спосіб здивувати гостей
Мариновані зелені помідори «Пекельні» — закуска для справжніх поціновувачів гострого смаку
Більше з GreenPost
Генетичний розлад із екзотичною назвою: сьогодні День обізнаності про синдром Кабукі
Від стільців і столиків до освітлення та клумб: старі металеві бочки в ландшафтному дизайні
Зимова допомога птахам: що потрібно знати
Україна на шляху до закриття екологічної справи в рамках Конвенції Еспо
Стартувала урядова ініціатива для оперативного інформування українців про опалювальний сезон
Міндовкілля переймає досвід країн регіону ЄЕК ООН
На Одещині відбувся престур у межах реформи шкільного харчування
В Україні збільшується чисельність високопродуктивних корів