Курячі котлети з сиром — це не лише смачно, а й швидко.
Інгредієнти:
курячий фарш — 500 г;
сир — 200 г;
молоко або вершки — 50 г;
яйце — 1 шт.;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
часник — 2 зубчики;
кріп (подрібнена зелень) — 3 ст. л.;
сіль за смаком;
перець — за смаком;
кукурудзяні пластівці несолодкі (неглазуровані) для панірування — приблизно 100-150 г;
олія для обсмажування — 2-4 ст. л.
Приготування.
Дрібно нарізати цибулю, часник і кріп.
Фарш змішати з сиром, молоком (вершками), яйцем, цибулею, часником, кропом, сіллю і перцем.
Кукурудзяні пластівці насипати в тарілку. Якщо пластівці великі, злегка їх подрібнити, просто притиснути пальцями.
Вологими руками сформувати з сирно-курячого фаршу невеликі котлетки й обваляти їх у кукурудзяних пластівцях.
Розігріти сковороду, налити олію. Акуратно викласти на сковороду котлети та смажити на невеликому вогні приблизно по 5 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки.
Подавати курячі котлети з картопляним пюре.
Також ми розповідали про ковбаски з м'ясного фаршу з картоплею, запечені у фользі.