Догори
Дати відгук

Ковбаски з м'ясного фаршу з картоплею, запечені у фользі

Такі ковбаски добре подавати з овочами та свіжим хлібом, улюбленим соусом.

2 хв на прочитання16 Листопада 2022, 22:21
Поділитись:

Ковбаски з м'ясного фаршу з картоплею, запечені у фользі, — делікатес, яким можна здивувати гостей або й просто свою родину.

Інгредієнти:

свинина (м'якоть) — 500 г;

картопля (вага вже очищеної картоплі) — 250 г;

крупа манна — 20 г;

цибуля ріпчаста — 150 г;

олія — ​​30-40 мл;

часник сушений — 3/4 ч. ложки;

трави італійські сушені — 1 ч. ложка;

сіль — 1 ч. ложка без гірки;

перець чорний мелений — за смаком;

вода (тепла) — 50 мл.

Приготування.

М'ясо вимити та нарізати невеликими шматочками.

Подрібнити м'ясо на м'ясорубці через ґрати з великими чи середніми отворами.

Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.

У сковороді розігріти 30 мл рослинної олії, викласти цибулю й обсмажувати 5-7 хвилин, до м'якості та золотистості.

Картоплю очистити та вимити. Нарізати картоплю дуже дрібними кубиками зі стороною близько 5 мм.

У мисці з'єднати свинячий фарш, картоплю та цибулю.

Всипати італійські трави, сіль, перець, сушений часник і манку.

Усе добре перемішати.

Потім влити воду.

Ще раз усе ретельно перемішати. Залишити на 5-10 хвилин.

Розігріти духовку до 180 °С.

Сформувати з фаршу ковбаски (приблизний діаметр — 2,5 см, довжина — 15-18 см).

Фольгу розрізати на прямокутники розміром трохи більше, ніж ковбаска (з припуском на загортання та формування по краях «закріпок»).

Покласти на один бік фольги сформовану ковбаску.

Загорнути ковбаску у фольгу, як цукерку, береги досить щільно закрутити.

Так сформувати всі ковбаски.

Підготовлені ковбаски викласти на лист.

Деко відправити в розігріту до 180 °С духовку, запікати ковбаски приблизно 30 хвилин.

Через деякий час розкриваємо фольгу і перевіряємо ковбаски на готовність.

Оскільки ковбаски запікалися у фользі, вони вийшли блідими, за бажання їх можна підрум'янити. Для цього потрібно обережно розгорнути фольгу, ковбаски на фользі залишити на деку.

Змастити поверхню ковбасок рослинною олією, що залишилася.

Температуру духовки збільшуємо до 200-220 °С і запікати ковбаски ще близько 10 хвилин до підрум'янювання.

Ковбаски з м'ясного фаршу з картоплею, запечені у фользі, готові.

Такі ковбаски добре подавати з овочами та свіжим хлібом, улюбленим соусом.

Також ми розповідали про м'ясо для бутербродів: простий рецепт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
Натуральний твердий сир за 15 хвилин: простий рецепт у мікрохвильовці
1 хв на прочитання50 хвилин тому
Фото ілюстративне
Амброзія: небезпека для здоров'я та врожаю. Як захиститися від алергії та знищити бур’ян
2 хв на прочитаннягодина тому
Керівництво Одеського морпорту підозрюють у розтраті 8 млн грн на закупівлі техніки
Керівництво Одеського морпорту підозрюють у змові з бізнесменом для розтрати понад 8 млн грн
1 хв на прочитання5 годин тому
Фото ілюстративне
Понад 200 постраждалих громад забезпечили насінням овочів
1 хв на прочитання11 годин тому
День пасічника: Україна вшановує хранителів давніх медових традицій
2 хв на прочитання12 годин тому
Директорку підрозділу Черкаської міськради підозрюють у розтраті понад 3,2 млн грн на закупівлі продуктових наборів
1 хв на прочитанняВчора
9,4 тис. доларів за імпорт кави: до суду скеровано справу щодо групи, яка вимагала хабарі на митниці
1 хв на прочитанняВчора
Держпродспоживслужба адаптувала ще 5 сертифікатів для системи TRACES NT, спрощуючи експорт до ЄС
1 хв на прочитанняВчора