Догори
Дати відгук

Ковбаски з м'ясного фаршу з картоплею, запечені у фользі

Такі ковбаски добре подавати з овочами та свіжим хлібом, улюбленим соусом.

2 хв на прочитання16 Листопада 2022, 22:21
Поділитись:

Ковбаски з м'ясного фаршу з картоплею, запечені у фользі, — делікатес, яким можна здивувати гостей або й просто свою родину.

Інгредієнти:

свинина (м'якоть) — 500 г;

картопля (вага вже очищеної картоплі) — 250 г;

крупа манна — 20 г;

цибуля ріпчаста — 150 г;

олія — ​​30-40 мл;

часник сушений — 3/4 ч. ложки;

трави італійські сушені — 1 ч. ложка;

сіль — 1 ч. ложка без гірки;

перець чорний мелений — за смаком;

вода (тепла) — 50 мл.

Приготування.

М'ясо вимити та нарізати невеликими шматочками.

Подрібнити м'ясо на м'ясорубці через ґрати з великими чи середніми отворами.

Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.

У сковороді розігріти 30 мл рослинної олії, викласти цибулю й обсмажувати 5-7 хвилин, до м'якості та золотистості.

Картоплю очистити та вимити. Нарізати картоплю дуже дрібними кубиками зі стороною близько 5 мм.

У мисці з'єднати свинячий фарш, картоплю та цибулю.

Всипати італійські трави, сіль, перець, сушений часник і манку.

Усе добре перемішати.

Потім влити воду.

Ще раз усе ретельно перемішати. Залишити на 5-10 хвилин.

Розігріти духовку до 180 °С.

Сформувати з фаршу ковбаски (приблизний діаметр — 2,5 см, довжина — 15-18 см).

Фольгу розрізати на прямокутники розміром трохи більше, ніж ковбаска (з припуском на загортання та формування по краях «закріпок»).

Покласти на один бік фольги сформовану ковбаску.

Загорнути ковбаску у фольгу, як цукерку, береги досить щільно закрутити.

Так сформувати всі ковбаски.

Підготовлені ковбаски викласти на лист.

Деко відправити в розігріту до 180 °С духовку, запікати ковбаски приблизно 30 хвилин.

Через деякий час розкриваємо фольгу і перевіряємо ковбаски на готовність.

Оскільки ковбаски запікалися у фользі, вони вийшли блідими, за бажання їх можна підрум'янити. Для цього потрібно обережно розгорнути фольгу, ковбаски на фользі залишити на деку.

Змастити поверхню ковбасок рослинною олією, що залишилася.

Температуру духовки збільшуємо до 200-220 °С і запікати ковбаски ще близько 10 хвилин до підрум'янювання.

Ковбаски з м'ясного фаршу з картоплею, запечені у фользі, готові.

Такі ковбаски добре подавати з овочами та свіжим хлібом, улюбленим соусом.

Також ми розповідали про м'ясо для бутербродів: простий рецепт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
На Житомирщині запустили гігантський завод з переробки конопель. Фото: Міністерство економіки України
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання20 хвилин тому
Фото: Максим Нікітін
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитаннягодина тому
Арешт зернового терміналу на Одещині: майно передано АРМА. Фото: БЕБ України
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитанняВчора
Ліквідація нарколабораторії на Івано-Франківщині: злочинці отримали вирок. Фото: Івано-Франківська обласна прокуратура
На Прикарпатті засуджено наркоділків, які вирощували коноплю на десятки мільйонів євро
2 хв на прочитанняВчора
Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
1 хв на прочитанняВчора
Салат з курячим філе та кукурудзою — більше не потрібно думати, що приготувати на обід чи вечерю
1 хв на прочитання16 Травня 2025
ВР підтримала законодавчі ініціативи щодо стимулювання економічного розвитку галузі рибного господарства
1 хв на прочитання15 Травня 2025
Салат із куркою та сухариками — легкий, але святковий, і готується нашвидкуруч
1 хв на прочитання15 Травня 2025