- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Курка у фользі — справжній бенкет зі звичайних інгредієнтів
Курка у фользі — справжній бенкет зі звичайних інгредієнтів
Забудьте про сухе м'ясо та складні рецепти.

Шукаєте ідеальний спосіб приготувати соковиту, ароматну та неймовірно ніжну курку, що просто тане в роті? Забудьте про сухе м'ясо та складні рецепти! Можна створити кулінарний шедевр без зайвих зусиль. Вся справа в магії фольги та правильному маринаді. Це дозволить зберегти всі соки всередині, перетворивши звичайну курку на справжній бенкет.
Інгредієнти:
тушка курки — 1 шт.;
лимон — 1 шт.;
часник — 4 зубці;
майонез — 5 ст. л.;
сіль, перець, інші спеції — до смаку.
Приготування.
Сік лимона з’єднати з майонезом, розчавленим часником, сіллю, перцем та іншими спеціями. Отриманим соусом намастити курку й поставити маринуватись приблизно на 6-8 годин, перевертаючи її через кожні 2-3 години.
Після маринування курку загорнути у фольгу та запікати близько 1 години при температурі 180 °C.
Потім зняти фольгу, полити жиром, який виділився, і відправити в духовку до отримання рум’яної шкірочки.
Більше новин читайте на GreenPost.







