- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Крабові палички у клярі — готуються швидко, а вигляд мають вишуканий
Крабові палички у клярі — готуються швидко, а вигляд мають вишуканий
Рецепт згодиться і для домашнього застілля, і для гостей, і для швидкого перекусу на роботу.

Крабові палички у клярі — одна з тих страв, що готуються найшвидше, а вигляд мають вишуканий. Цей рецепт згодиться і для домашнього застілля, і для гостей, і для швидкого перекусу на роботу.
Інгредієнти:
крабові палички — 10 шт.;
яйця — 2 шт.;
майонез — 2 ст. л.;
твердий сир — 50 г;
часник — 2–3 зубці;
борошно — для панірування;
олія — для смаження.
Приготування.
Крабові палички розморозити.
Приготувати кляр. Для цього збити яйця з майонезом.
Твердий сир потерти на середню тертку і додати до яєць. Сюди ж вкинути подрібнені зубки часнику.
Кожну крабову паличку панірувати у борошні й обмочувати у клярі. Викладати на розігріту з олією сковороду та смажити з усіх сторін.
Більше новин читайте на GreenPost.







