Конфітюр з абрикосів з розмарином: несподівана гармонія смаків
Вишукана насолода з неочікуваною ноткою. Спробуйте!

Нестандартне поєднання для гурманів.
Інгредієнти.
абрикоси без кісточок — 1 кг;
цукор — 500-700 г;
лимон — 1 шт;
свіжий розмарин — 2 гілочки.
Приготування.
Абрикоси нарізати невеликими шматочками, покладіть у каструлю та засипати цукром. Залишити на 3-4 години, щоб пустили сік.
Додати сік одного лимона та розмарин.
Варити на середньому вогні, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться.
Зменшити вогонь і варити до загустіння, приблизно 40-60 хвилин. Перед кінцем варіння вийняти розмарин.
Гарячий конфітюр розкласти у стерилізовані банки, закатати та перевернути.
Більше рецептів читайте на GreenPost.



