Догори
Дати відгук

Кокосове печиво на яєчних білках — простий покроковий рецепт

Це ніжна текстура, неповторний смак кокоса та легкість приготування.

1 хв на прочитання23 Березня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Здавалося б, кокосове печиво — це просто ще один із видів печива. Але коли ви спробуєте цей рецепт, то зрозумієте, наскільки воно особливе. Ніжна текстура, неповторний смак кокоса та легкість приготування — все це робить його ідеальним вибором для будь-якого часу доби.

Інгредієнти:

кокосова стружка — 120 г;

білки яєчні — 2 шт.;

цукор — 80 г;

борошно — 50 г;

сіль — 1 дрібка;

ванільний цукор — 1 ч. ложка.

Приготування.

Яєчні білки охолодити.

Духовку ввімкнути для розігріву до 170 °С.

Яєчні білки відокремити у глибокий посуд.

В окрему містку посудину чи чашу блендера відправити кокосову стружку та борошно.

Подрібнити масу короткими імпульсами, використовуючи занурювальний або стаціонарний блендер.

У миску до охолоджених білків додати ванільний цукор і сіль.

Збити білки до щільних піків, додаючи порціями цукор.

У миску до збитих білків відправити подрібнену з борошном кокосову стружку.

Перемішати до однорідності.

Деко застелити пергаментом. З отриманої білково-кокосової маси скачати кульки розміром як волоський горіх і викласти на деко. Кожну заготовку трохи притиснути зверху.

Відправити лист у розігріту духовку, випікати печиво при температурі 170 °С приблизно 10-12 хвилин.

Кокосове печиво на яєчних білках готове. Трохи остудити і подавати до столу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.