Догори
Дати відгук

Кокосове печиво на яєчних білках — простий покроковий рецепт

Це ніжна текстура, неповторний смак кокоса та легкість приготування.

1 хв на прочитання23 Березня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Здавалося б, кокосове печиво — це просто ще один із видів печива. Але коли ви спробуєте цей рецепт, то зрозумієте, наскільки воно особливе. Ніжна текстура, неповторний смак кокоса та легкість приготування — все це робить його ідеальним вибором для будь-якого часу доби.

Інгредієнти:

кокосова стружка — 120 г;

білки яєчні — 2 шт.;

цукор — 80 г;

борошно — 50 г;

сіль — 1 дрібка;

ванільний цукор — 1 ч. ложка.

Приготування.

Яєчні білки охолодити.

Духовку ввімкнути для розігріву до 170 °С.

Яєчні білки відокремити у глибокий посуд.

В окрему містку посудину чи чашу блендера відправити кокосову стружку та борошно.

Подрібнити масу короткими імпульсами, використовуючи занурювальний або стаціонарний блендер.

У миску до охолоджених білків додати ванільний цукор і сіль.

Збити білки до щільних піків, додаючи порціями цукор.

У миску до збитих білків відправити подрібнену з борошном кокосову стружку.

Перемішати до однорідності.

Деко застелити пергаментом. З отриманої білково-кокосової маси скачати кульки розміром як волоський горіх і викласти на деко. Кожну заготовку трохи притиснути зверху.

Відправити лист у розігріту духовку, випікати печиво при температурі 170 °С приблизно 10-12 хвилин.

Кокосове печиво на яєчних білках готове. Трохи остудити і подавати до столу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Арешт зернового терміналу на Одещині: майно передано АРМА. Фото: БЕБ України
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитанняВчора
Ліквідація нарколабораторії на Івано-Франківщині: злочинці отримали вирок. Фото: Івано-Франківська обласна прокуратура
На Прикарпатті засуджено наркоділків, які вирощували коноплю на десятки мільйонів євро
2 хв на прочитанняВчора
Фото: Максим Нікітін
Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
1 хв на прочитанняВчора
Фото: Максим Нікітін
Салат з курячим філе та кукурудзою — більше не потрібно думати, що приготувати на обід чи вечерю
1 хв на прочитання16 Травня 2025
ВР підтримала законодавчі ініціативи щодо стимулювання економічного розвитку галузі рибного господарства
1 хв на прочитання15 Травня 2025
Салат із куркою та сухариками — легкий, але святковий, і готується нашвидкуруч
1 хв на прочитання15 Травня 2025
ЄС збирається повернути мита на товари з України
2 хв на прочитання15 Травня 2025
Які макарони шкодять здоров'ю та чим їх замінити: поради дієтологів
2 хв на прочитання14 Травня 2025