Догори
Дати відгук

Кокосове печиво на яєчних білках — простий покроковий рецепт

Це ніжна текстура, неповторний смак кокоса та легкість приготування.

1 хв на прочитання23 Березня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Здавалося б, кокосове печиво — це просто ще один із видів печива. Але коли ви спробуєте цей рецепт, то зрозумієте, наскільки воно особливе. Ніжна текстура, неповторний смак кокоса та легкість приготування — все це робить його ідеальним вибором для будь-якого часу доби.

Інгредієнти:

кокосова стружка — 120 г;

білки яєчні — 2 шт.;

цукор — 80 г;

борошно — 50 г;

сіль — 1 дрібка;

ванільний цукор — 1 ч. ложка.

Приготування.

Яєчні білки охолодити.

Духовку ввімкнути для розігріву до 170 °С.

Яєчні білки відокремити у глибокий посуд.

В окрему містку посудину чи чашу блендера відправити кокосову стружку та борошно.

Подрібнити масу короткими імпульсами, використовуючи занурювальний або стаціонарний блендер.

У миску до охолоджених білків додати ванільний цукор і сіль.

Збити білки до щільних піків, додаючи порціями цукор.

У миску до збитих білків відправити подрібнену з борошном кокосову стружку.

Перемішати до однорідності.

Деко застелити пергаментом. З отриманої білково-кокосової маси скачати кульки розміром як волоський горіх і викласти на деко. Кожну заготовку трохи притиснути зверху.

Відправити лист у розігріту духовку, випікати печиво при температурі 170 °С приблизно 10-12 хвилин.

Кокосове печиво на яєчних білках готове. Трохи остудити і подавати до столу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Каталог виробників обладнання для агропереробки: 187 одиниць техніки, гранти до 8 млн грн та компенсація 25%
Фото: AgroPortal
Від сировини до продукту: презентовано каталог українського обладнання для агропереробки
2 хв на прочитання3 години тому
Фото: Зерновий дім
Мобільні зерносховища: поставлено обладнання на 1,5 млн тонн для Півдня та Сходу
2 хв на прочитання4 години тому
День супу гаспачо — історія, традиції та популярність страви
День супу гаспачо: історія страви та сучасні гастрономічні тенденції
1 хв на прочитання9 годин тому
Міжнародний день вина «Карменер» (Carmenère)
Міжнародний день вина «Карменер» (Carmenère)
1 хв на прочитанняВчора
Корупція на морському транспорті: розкрито схему заволодіння базою флоту
2 хв на прочитання23 Листопада 2025
Як смажити яйця без олії, води та прилипання: секретний інгредієнт, який усі мають на кухні
2 хв на прочитання23 Листопада 2025
День пам’яті жертв Голодомору: мільйони вогників скорботи
2 хв на прочитання22 Листопада 2025
Кабмін зареєстрував законопроєкт про використання держземель сільгосппризначення
2 хв на прочитання21 Листопада 2025
Більше з GreenPost