Догори
Дати відгук

 «Карколомний» смак: салат із редискою і бананом від відомого кухаря

2 банани очистьте та наріжте тонкими кільцями.

1 хв на прочитання30 Березня 2023, 22:32
Поділитись:

Сезон редиски вже потроху починається, а по-зимовому свіжі банани сміливо лежать навпроти неї на полицях магазинів. А десь там поряд розмістилися і цукіні.

Хрумка текстура редиски чудово лягає на м’який банан, а порей та цукіні, котрих Євген Клопотенко  долучив до цього салатного “шаленства”, гарно балансують смак. Про це поєднання він дізнався, готуючи салат з цукіні та редискою, котрий тепер ніби апгрейдить.

Попереджаю вас зі свого досвіду, перші рази, коли ви поєднуватимете такі нетипові продукти, люди дивитимуться на вас у кращому разі, як на дивака. Однак з часом ви звикнете, а компенсація у вигляді, точніше в смаку отих шалених міксів варта дивних поглядів і запитань.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 2 банани
  • 150 г редиски
  • 150 г цукіні
  • 50 г цибулі порей
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • сіль та перець за смаком

САЛАТ З РЕДИСКОЮ І БАНАНОМ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

 КРОК 1

Візьміть 150 г редиски, цибулю-порей і цукіні та гарно їх вимийте. Потім наріжте редиску та 50 г цибулі порей тонкими кружальцями, а цукіні - тонкими довгими слайсами за допомогою економки, відмірявши 150 г.

 КРОК 2

2 банани очистьте та наріжте тонкими кільцями.

 КРОК 3

Змішайте в мисці всі інгредієнти та заправте салат 2 ст.л. лимонного соку та такою ж кількістю оливкової олії. Посоліть і поперчіть за смаком.

 

 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.