Догори
Дати відгук

Новий кулінарний шедевр: рецепт сала «По-соледарськи»

Результатом стане ароматне сало з незвичайним темним відтінком і глибоким, багатогранним смаком.

1 хв на прочитання17 Вересня 2025, 20:29
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

Шукаєте новий спосіб приготувати традиційний український продукт? Спробуйте оригінальний рецепт сала «По-соледарськи», який надає страві незвичайного кольору та насиченого смаку. Цей простий у приготуванні рецепт ідеально підійде для тих, хто любить експериментувати на кухні.

Рецепт сала «По-соледарськи»

Інгредієнти:

  • Сало зі шматочками м'яса
  • Олія (трохи)
  • Темне пиво - приблизно 250 мл
  • Соєвий соус - 150 мл
  • Соус Теріякі - 100 мл
  • Чорний перець (за смаком)
  • Копчена паприка - 20 г
  • Сухий часник - 2 ч. л.

Приготування:

  • Шматочки сала з м'ясом обсмажте з усіх боків на невеликій кількості олії.
  • Додайте темне пиво, соєвий соус, соус Теріякі та всі спеції: чорний перець, копчену паприку та сухий часник.
  • Перемішайте інгредієнти, доведіть до кипіння.
  • Варіть під закритою кришкою на мінімальному вогні протягом 1,5 години.

Результатом стане ароматне сало з незвичайним темним відтінком і глибоким, багатогранним смаком, яке точно здивує ваших гостей. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.