- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Кабачкові оладки з твердим сиром — готуються легко, просто і швидко
Кабачкові оладки з твердим сиром — готуються легко, просто і швидко
Можна використати будь-які види сиру.
Смачні кабачкові оладки з твердим сиром готуються легко, просто і швидко. Для їх приготування можна використати будь-які види сиру.
Інгредієнти:
розпушувач — 1 чайна ложка;
кабачки — 400 г;
борошно — 120 г;
цукор — 1 чайна ложка;
чорний перець — 1 чайна ложка;
олія — 3 столові ложки;
сир — 150 г;
сіль — ½ чайної ложки;
кріп — невеликий пучок;
молоко — 450 мл;
яйця — 2 шт.
Приготування.
Крупно натерти сир.
На дрібній тертці подрібнити молоді кабачки. Якщо овочі досить зрілі, краще прибрати шкірку.
Подрібнити кріп. Додати до кабачків, сиру та зелені яйця, сіль, цукор і перець. Ретельно перемішати віничком.
Просіяти в тісто борошно з розпушувачем. Ретельно перемішати тісто.
Влити молоко тонкою цівкою. Довести тісто до млинцевої консистенції. Додати олію і перемішати повторно. Залишити на десять хвилин.
Посмажити млинці чи оладки — це тісто підходить для того й іншого. Смажити закуску необхідно на млинцевій сковороді, не змащуючи олією.
Подавати гарячі оладки та млинці до столу.
Доповнити закуску можна часниковим або сметанним соусом. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.