Італійський яблучний пиріг за 20 хвилин: простий рецепт

1 хв на прочитання08 Листопада 2023, 12:32

Рецепт яблучного пирога, але вже з італійської кухні.

При слові «пиріг з яблуками» згадується французька кухня та рецепт знаменитої на весь світ шарлотки. Є й інші варіанти. Ось ще один рецепт яблучного пирога, але вже з італійської кухні.

ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ПОТРІБНО:

ЯК ГОТУВАТИ

  1. Помийте та очистіть яблука від шкірки та серцевини, наріжте половину яблук дрібними кубиками, а решту скибочками.
  2. Лимонну цедру натріть на дрібній тертці. 
  3. Яйця потрібно збити з цукром міксером до утворення щільної піни, після чого додати оливкову олію та ваніль, збивати до однорідної маси.
  4. Змішайте борошно з розпушувачем, просійте в яєчну масу, додайте сіль, перемішайте.
  5. Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія, змастіть форму для випікання олією, викладіть яблука, нарізані кубиками, змішавши їх із лимонною цедрою.
  6. Влийте у форму з яблуками тісто, а поверх викладіть яблучні скибочки.

Випікайте пиріг 30-40 хвилин.

Смачного!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: