Догори
Дати відгук

Ідеально підходить до різних страв: рецепт перцевої пасти

Ступінь гостроти можна регулювати на власний смак.

1 хв на прочитання10 Вересня 2022, 20:26
Поділитись:

Ця перцева паста в міру гостра, її чудовий смак і неймовірний аромат є універсальним доповненням до різних страв — вона надасть їм специфічної нотки літа.

Інгредієнти (на виході буде 0,5 л):

перець солодкий — 1,25 кг;

олія — 2 ст. л.;

сіль — 1.5 ч. л.;

цукор — 1 ст. л.;

оцтова есенція — 1 ч. л.;

часник — 8 зубчиків;

хмелі-сунелі — 1,5 ст. л.;

карі — 1 ч. л.;

перець чорний (мелений) — 1 ч. л.;

перець червоний пекучий — 1 ч. л.;

петрушка — 30 г.

Приготування.

Перці змастити олією й запікати в не розігрітій духовці 40 хвилин при 250 °С.

Очистити від шкірки.

Приготувати часник, петрушку.

У чашу комбайна помістити перці, часник, петрушку, сіль, цукор, оцтову есенцію, хмелі-сунелі, карі, перець чорний мелений, перець червоний пекучий. Ступінь гостроти регулювати на власний смак. Подрібнити до однорідного стану. Перекласти в банку.

Зберігати в холодильнику.

Також ми розповідали про ароматний болгарський перець для фарширування на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Більше з GreenPost