- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Ідеально підходить до різних страв: рецепт перцевої пасти
Ідеально підходить до різних страв: рецепт перцевої пасти
Ступінь гостроти можна регулювати на власний смак.
Ця перцева паста в міру гостра, її чудовий смак і неймовірний аромат є універсальним доповненням до різних страв — вона надасть їм специфічної нотки літа.
Інгредієнти (на виході буде 0,5 л):
перець солодкий — 1,25 кг;
олія — 2 ст. л.;
сіль — 1.5 ч. л.;
цукор — 1 ст. л.;
оцтова есенція — 1 ч. л.;
часник — 8 зубчиків;
хмелі-сунелі — 1,5 ст. л.;
карі — 1 ч. л.;
перець чорний (мелений) — 1 ч. л.;
перець червоний пекучий — 1 ч. л.;
петрушка — 30 г.
Приготування.
Перці змастити олією й запікати в не розігрітій духовці 40 хвилин при 250 °С.
Очистити від шкірки.
Приготувати часник, петрушку.
У чашу комбайна помістити перці, часник, петрушку, сіль, цукор, оцтову есенцію, хмелі-сунелі, карі, перець чорний мелений, перець червоний пекучий. Ступінь гостроти регулювати на власний смак. Подрібнити до однорідного стану. Перекласти в банку.
Зберігати в холодильнику.
Також ми розповідали про ароматний болгарський перець для фарширування на зиму.