Ідеальна начинка до млинців: варення з кабачків і апельсина
Незвичне, але вкрай вдале поєднання смаків.

Це варення має незвичайний, але дуже гармонійний смак. Кабачки надають йому ніжну текстуру, а апельсин — цитрусову свіжість і аромат.
Інгредієнти.
кабачки — 1 кг;
цукор — 1 кг;
апельсин — 1 шт.;
лимонна кислота.
Приготування.
Кабачки очистити від шкірки та нарізати невеликими кубиками. Засипати цукром і залишити на 2–3 години, щоб вони пустили сік. Апельсин ретельно вимити, нарізати дрібними шматочками разом зі шкіркою (але без кісточок). Додати апельсин до кабачків, поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити на слабкому вогні 40–50 хвилин, періодично помішуючи. Наприкінці додати лимонну кислоту. Готове варення розлити в стерилізовані банки та закрутити.
Більше рецептів читайте на GreenPost.



