Холодна заправка з перцю: простий рецепт із двох інгредієнтів

1 хв на прочитання13 Серпня 2022, 00:43

Додає свіжого, пікантного смаку — справжній запах літа у ваших стравах.

Така заправка зберігається у холодильнику 3-4 місяці. Чудовий маринад для запікання м’яса, до макаронів. Дуже смачним виходить запечене в цій приправі сало. В якості заправки до тушкованих чи печених курячих крил — просто неперевершено. Можна додавати в різні супи, борщі, але важливо не пересолити, бо приправа достатньо солона. Додає свіжого, пікантного смаку — справжній запах літа у ваших стравах.

Інгредієнти:

очищений болгарський перець — 5-6 кг;

сіль не йодована — 1 кг.

Приготування.

Перець перекрутити через м’ясорубку, додати сіль, перемішувати доти, доки сіль розтане.

Розлити у банки, закрити пластмасовими кришками, поставити у холодильник.

Також ми розповідали, як приготувати салат з огірків на зиму.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: