- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Хачапурі по-імеретинськи — легкий рецепт
Хачапурі по-імеретинськи — легкий рецепт
Вони готуються дуже швидко, але тісту потрібно дати настоятися.
Хачапурі по-імеретинськи готуються дуже легко і просто.
Інгредієнти:
сир розсольний будь-який (бажано адигейський) — 400 г;
борошно — 250 г;
сметана 20% — 200 г;
яйце — 1 шт.;
олія — 2 ст. л.;
масло вершкове (розтоплене) — 50 г;
сіль – 0,5 ч. л.
Приготування.
Борошно просіяти. До борошна додати яєчний білок, сметану, олію та сіль. Замісити тісто. Загорнути тісто у харчову плівку або помістити в пакет та залишити на 30 хвилин.
Для начинки сир натерти на тертці або потовкти виделкою. Додати жовток та 2 ч. л. розтопленого вершкового масла. Перемішати.
Розкачати тісто, викласти начинку.
Зібрати краї тіста до центру. Перевернути швом донизу і знову розкачати. Коржики з сиром смажити на сухій сковороді.
Готові коржики змащувати розтопленим вершковим маслом.
Хачапурі по-імеретинськи готові.
Також ми розповідали про продукти, які послаблюють імунітет — є на кожній кухні.