Догори
Дати відгук

Готуємо пишні японські панкейки: рецепт смачного десерту для сніданку

Повітряні та надзвичайно ніжні оладки, що не вимагають багато зусиль .

1 хв на прочитання09 Березня 2024, 10:36
Рецепт смачного десерту для сніданку Рецепт смачного десерту для сніданку
Поділитись:

Японські панкейки — десерт, який завоював любов у всьому світі завдяки своєму неймовірному смаку та пишності.  Справа в тому, що японські панкейки готуються з простих інгредієнтів, але при цьому вони виходять більш повітряними, високими та цікавими, якщо порівнювати їх із класичним варіантом цієї страви.

Які інгредієнти потрібні:

  • борошно – 120 г;
  • ванілін – 1 пакетик;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • яєчні білки – 3 шт.;
  • яєчні жовтки;
  • молоко – 100 мл;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • сіль – 1 щіпка;
  • вершкове масло – 1 ст. л.

Приготування:

Для початку треба просіяти борошно з розпушувачем, а потім до сухих компонентів слід додати ванілін та сіль.

Окремо треба трохи збити жовтки і додати їх до сухої суміші. Потім можна вливати молоко і додати розтолпене масло. При цьому важливо заздалегідь дістати продукти з холодильника, щоб вони були кімнатною температурою.

Як тільки маса буде однорідною, переходимо до білків з цукром. Їх потрібно збити до появи щільної піни.

Потім усі інгредієнти треба з’єднати та акуратно перемішати знизу вверх.

Випікати панкейки слід на попередньо розігрітій сухій сковороді. Бажано використовувати для цього кондитерську обручку, яку треба наповнити тестом на половину.

Смажити частування треба трохи більше 5 хвилин.

Подавати панкейки краще з медом, ягодами чи фруктами.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Фото: Максим Нікітін
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання18 Травня 2025
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитання17 Травня 2025