Догори
Дати відгук

Готуємо найсмачнішу картоплю по-селянськи: найпростіший рецепт

Ця запечена картопелька дуже смачно поєднується з багатьма соусами.

1 хв на прочитання23 Березня 2024, 10:30
Картопля по селянськи Рецепт приготування Картопля по селянськи Рецепт приготування
Поділитись:

Народна страва, яка завжди всім смакує та подобається. Це відповідь картоплі фрі. М’яка серединка та хрустка скоринка — від цього неможливо відмовитися. А ми розкажемо далі секрети приготування такої апетитної картоплі.

Що треба для приготування

Найперше потрібно підготувати такі продукти:

  • картоплю — 1 кг;
  • олія — 5 ст.л.;
  • паприка, гірчиця, сіль — по 1 ч.л.;
  • суха гірчиця — ,5 ч.л.;
  • гранульований часник — ⅓ ч.л.;
  • спеції для картоплі — 1,5 ч.л..

Як приготувати

Для початку треба почистити овочі та відправити їх під воду, щоб максимально були чисті. Кожну бульбу розріжте на характерні скибки для картоплі по-селянськи.

Поставте воду на вогонь та доведіть до кипіння. Відправте картоплю в будь-яку ємність, залийте окропом та проваріть протягом 3 хвилин. Злийте воду та просушіть картоплю серветками.

Олію змішайте з прянощами та гірчицею. Обробіть картоплю цією сумішшю. Накрийте деко фольгою та викладіть овочі. Відправте в духовку на 20 хвилин при 220 градусах. При потребі можна запікати довше. Перевіряйте готовність відповідно до вашої духовки. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.