Готуємо найсмачнішу картоплю по-селянськи: найпростіший рецепт
Ця запечена картопелька дуже смачно поєднується з багатьма соусами.
Народна страва, яка завжди всім смакує та подобається. Це відповідь картоплі фрі. М’яка серединка та хрустка скоринка — від цього неможливо відмовитися. А ми розкажемо далі секрети приготування такої апетитної картоплі.
Що треба для приготування
Найперше потрібно підготувати такі продукти:
- картоплю — 1 кг;
- олія — 5 ст.л.;
- паприка, гірчиця, сіль — по 1 ч.л.;
- суха гірчиця — ,5 ч.л.;
- гранульований часник — ⅓ ч.л.;
- спеції для картоплі — 1,5 ч.л..
Як приготувати
Для початку треба почистити овочі та відправити їх під воду, щоб максимально були чисті. Кожну бульбу розріжте на характерні скибки для картоплі по-селянськи.
Поставте воду на вогонь та доведіть до кипіння. Відправте картоплю в будь-яку ємність, залийте окропом та проваріть протягом 3 хвилин. Злийте воду та просушіть картоплю серветками.
Олію змішайте з прянощами та гірчицею. Обробіть картоплю цією сумішшю. Накрийте деко фольгою та викладіть овочі. Відправте в духовку на 20 хвилин при 220 градусах. При потребі можна запікати довше. Перевіряйте готовність відповідно до вашої духовки. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.