Догори
Дати відгук

Голубці, тушковані в каструлі: надзвичайно простий рецепт

Спосіб приготування, який дозволяє повністю розкрити багатство смаків.

1 хв на прочитання4 години тому
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Голубці готують із покоління в покоління, й у кожному домі є свій секрет ідеального смаку цієї страви. Голубці, тушковані в каструлі — це простий спосіб приготування, який дозволяє повністю розкрити багатство смаків.

Інгредієнти:

рис — 150 г;

фарш яловичий — 250 г;

фарш свинячий — 250 г;

морква — 1 шт.;

сіль — 1 столова ложка;

чорний мелений перець — ½ столової ложки;

олія — ​​2+3 столові ложки;

томатна паста — 3 столові ложки;

капуста — 1 качан.

Приготування.

У капусти попередньо видалити качан і кілька хвилин проварити в киплячій воді, щоб листочки стали м'якшими. Розібрати капусту на листя.

Рис промити й відварити у підсоленій воді. Моркву очистити від шкірки, промити, пропустити через дрібну тертку.

У сковороду налити олію, викласти моркву, перемішати. Через 4 хвилини моркву перекласти в глибоку миску.

У мисці з'єднати свинячий фарш, рис і моркву, додати сіль, чорний мелений перець, перемішати. На лист капусти викладаємо 1,5-2 ст. ложки начинки, сформувати голубці.

У сковороду налити трохи олії, викласти голубці. Обсмажити голубці із двох боків до золотистого кольору.

У каструлю викласти голубці, залити гарячою водою, посолити, додати томатну пасту і закрити кришкою. За 30-40 хвилин наші голубці готові.

Подавати до столу, прикрасивши зеленню. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: «Їжа легко»
Рис із морквою, цибулею та куркумою (на сковороді) — мінімум інгредієнтів і максимум смаку й аромату
2 хв на прочитанняВчора
Зображення створено ШІ
Авокадо, яйця та сир: ідеальна намазка для гурманів
1 хв на прочитанняВчора
Уряд ухвалив низку рішень у сфері спорту, медицини і цивільного захисту
1 хв на прочитання20 Вересня 2024
Фото: «Їжа легко»
Пампушки з часником і зеленню — пухкі, запашні й неймовірно смачні
1 хв на прочитання20 Вересня 2024
Ретельно готували злочини: викрито нові факти заволодіння грошима сільгоспвиробників на десятки мільйонів гривень
2 хв на прочитання19 Вересня 2024
Рада 267-ма голосами підтримала законопроєкт «Про державний аграрний реєстр»
2 хв на прочитання19 Вересня 2024
Стратегії адаптації до зміни клімату презентували в Києві
1 хв на прочитання19 Вересня 2024
Сковороду накрити кришкою та дорахувати до десяти: яєчня з пармезаном — простий і швидкий сніданок
1 хв на прочитання19 Вересня 2024
Більше з GreenPost
Зображення створено ІІ
Науковці виявили ще одну групу крові
3 хв на прочитання22 хвилини тому
 22 вересня Всесвітній день захисту носорогів
22 вересня - особисте свято у слонів та носорогів, і об'єднує їх головний ворог – людина
3 хв на прочитаннягодина тому
Зображення створено ІІ
Людей із хронічним мієлоцитарним лейкозом більшає, хоча кількість нових випадків стабільна: ось у чому справа
3 хв на прочитання2 години тому
Фото з відкритих джерел
Чорнобривці для бордюру на садовій ділянці — мінімум клопоту з максимумом краси
1 хв на прочитання3 години тому
Глобальне потепління змінює вигляд і природу Африки
3 хв на прочитанняВчора
Уся Європа постраждає, якщо буде пошкоджено критичні підстанції АЕС України, - Міненерго
1 хв на прочитанняВчора
Якість повітря у Києві знову погіршилась: Міндовкілля рекомендує попіклуватися про самопочуття
1 хв на прочитанняВчора
YouTube не рекомендуватиме відео про фітнес для підлітків
1 хв на прочитанняВчора