Догори
Дати відгук

Енергетичний захист від коронавірусу, або руйнівна жіноча енергія

6 хв на прочитання04 Вересня 2020, 12:00
Image by skeeze from Pixabay Image by skeeze from Pixabay
Поділитись:

Жінка і чоловік — це дві протилежності як електрон і протон, бактерія та вірус, Сонце та Земля. У всіх протилежностей є яскраві відмінності енергетичної структури, окрім жінки та чоловіка. З моменту, коли Єва пригостила Адама яблуком, жінка намагається перетворити енергетичну структуру чоловіка на собі подібну або знищити  всі характерні прояви протилежності в його поведінці.  Чоловік як протилежність все ж повинен існувати в зоні первинної інформації, аналогічно всім енергетичним протилежностям, тоді як жінка існує в зоні накопичення інформації. Вона використовує готову інформацію, а чоловік повинен створювати нову.

 Хоча як дві протилежності чоловік та жінка повинні існувати в різних зонах: жінка в максимальному комфорті, а чоловік — у мінімальному, щоб постійно прагнути покращити свої умови існування.  Жінка повинна відпочивати вдень, а чоловік вночі.  Саме під час сну чоловік  залишається в зоні первинної інформації й має спати, не прокидаючись. Кожне наступне входження в сон і кожний наступний вихід зі сну, то є вторинна інформація.

Проте жінка у сучасному світі починає виконувати функції чоловіка, а чоловік стає схожим на жінку. Зникають відмінності між ними як протилежностями, порушується енергетична рівновага між двома видами енергій — енергії спокою та енергії руху.

Звички та їх виникнення

Все, що нас оточує, має дві форми існування — первинну та вторинну. 

Первинною інформацією є думка, а вторинною — пам'ять. Думка, виникає з інформації, отриманої мозком від органів чуття людини. Первинне зображення, звук, смак — все це первинна інформація. Органи чуття людини формують думку, яка без повторення не запам'ятовується, а кожна наступна реакція органів чуття на подразник починає накопичуватись в атомах нейронів мозку у вигляді енергетичних зарядів. Спочатку вона накопичується електронами, а за тривалого отримання однієї й тієї ж інформації  починає матеріалізовуватись в протонах атому, набуваючи форми органічної матерії.

Таким чином, у разі повторення одних і тих же дій людина формує свої звички. Якщо людина обмежує своє життя невеликою кількістю дій, то вона швидко створює звичний образ життя. 

Людина стає залежною від своїх звичок як звичайний алкоголік або наркоман. Їй здається, що вона виконує дії осмислено, але нею управляє матеріалізована інформація в мозку у вигляді звичок, правил, законів тощо.

Зникає особистість, а залишається програма дій, складена в мозку під зовнішнім тиском батьків, друзів, родичів і суспільства в цілому.

Чоловік і жінка виконують різні інформаційні функції. Чоловік виявляє та створює первинну інформацію, а жінка накопичує інформацію в пам'яті. Залежно від цього вони повинні займатися відповідною діяльністю. Чоловік повинен створювати нову інформацію, а жінка — її накопичувати.

У такому випадку виникає енергетична рівновага в організмах чоловіка та жінки за обміну енергіями під час інтимних відносин.

Наприклад, якщо у чоловіка чи жінки немає статевих відносин, то це призводить до порушення внутрішньої енергетичної рівноваги. Якщо вони не виконують своїх інформаційних функцій, то встановити енергетичну рівновагу в організмах також неможливо як у чоловіка, так і в жінки. Тож виникає можливість розвитку різноманітних хвороб, в тому числі коронавірусу.

Абсолютно аналогічні відносини існують і між іншими двома парами протилежностей: між Сонцем і Землею, а також між бактерією та вірусом. Сонце та бактерія збирають і створюють первинну інформацію, а Земля та вірус накопичують вторинну інформацію. І якщо між ними немає обміну енергіями, то й виникає порушення енергетичної рівноваги.

Якщо розглянути пару Земля-Сонце, то можна побачити занадто велику звичку Землі накопичувати вторинну інформацію.

Тобто, як і людині, потрібно весь час все згадувати, даючи додаткову енергію в пам'ять.

Низька активність людини у статевих відносинах також порушує рівновагу. Здатність їсти люди розвинули до крайнощів, а здатність розмножуватись, навпаки, знизили до мінімуму. Це порушення рівноваги між двома інстинктами також суттєво впливає на рівновагу між енергією спокою та енергією руху.

Мій прилад дає змогу перетворювати людям надлишковий заряд потенційної енергії в кінетичну енергію світла, тобто вторинну інформацію — у первинну. Він частково відновлює енергетичну рівновагу навколишнього простору та внутрішню рівновагу організму людини, а також може допомогти людині врятуватися від багатьох хвороб, як вірусних, так і онкологічних, бо онкологічні захворювання виникають на клітинному рівні внаслідок порушення енергетичної рівноваги в клітині.  

Насправді найстрашніша звичка, яка сформувалася у людства — це нескінченне збільшення використання енергії. Збільшення швидкості руху, нестримне бажання жінки та чоловіка до чистоти та краси, які потребують все більше енергії для досягнення цих бажань. Ніхто не замислюється як подібне збільшення впливає на енергетичну взаємодію матеріальних об‘єктів навкруги нас і порушує встановлену рівновагу між енергетичними об‘єктами  мікро- та макросвіту. 

Майже всю електричну енергію людство виробляє з енергії Сонця, яка через фізичні процеси має знову повернутися до нього для збереження енергетичної рівноваги між Сонцем і Землею. Але з кожним роком людина все більше енергію Сонця (кінетичну) перетворює на потенційну (матеріальні об‘єкти розташовані на поверхні Землі). Вона консервує енергію Сонця на Землі, порушуючи енергетичну рівновагу між ними. 

Так, як жінка прагне стати чоловіком, і виконувати функції чоловіка, так і Земля прагне стати Сонцем, накопичуючи все більше енергії. 

Яскравим прикладом зміни енергетики Землі є значне збільшення частот резонансів Шумана. Вони показують накопичення Землею надлишкової енергії. За нормальних значеннях резонансів у 7–10 Гц, зараз спостерігаються пікові значення понад 40 Гц. Якщо люди не припинять нарощувати використання енергії, то найближчим часом частоти резонансів співпадуть із частотами енергетичних систем Землі та глобальна катастрофа неминуча.

Темпи збільшення резонансів настільки значні, що це може статися вже найближчим часом. Для відновлення рівноваги необхідно різко зменшити використання енергії людиною або знайти спосіб виробляти електроенергію з енергії, накопиченої Землею. Перший крок до цього мною вже зроблений — прилад для лікування від коронавірусу перетворює потенційну енергію на кінетичну. Залишилось зробити ще один крок — збільшити продуктивність цього приладу, але досліди тимчасово зупинені через відсутність коштів. Як тільки вони з‘являться — робота буде продовжена. Більше інформації за посиланням ТУТ.

АВТОР: Федір Дар 

Редакція залишає за собою право вносити правки у текст, а також може не поділяти позицію автора та публікує текст як партнерський матеріал. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.