Зелена аджика — це смачна приправа до багатьох страв: до м'яса, картоплі, фаршу для котлет і пельменів, і коропа натерти всередині і запекти. Її можна їсти відразу чи зберігати в холодильнику до наступного літа, якщо там щось залишиться. Готується надзвичайно просто та смачно. Дуже смачно! Той, хто покуштує один раз, більше не зможе відмовитися від неї.
Інгредієнти:
часник — 3-4 головки;
цибуля — 3-4 шт.;
зелений солодкий перець — 3-4 шт.;
гіркий перець — 3 шт.;
петрушка — пучок;
кріп — пучок;
фіолетовий базилік (за бажанням);
сіль — 1 ст. л.;
цукор — 3 ст. л.;
оцтова есенція — 0,5-1 ч. л.;
рослинна олія — 1 склянка.
Приготування.
Часник, цибулю, перець, петрушку, кріп і базилік пропустити через м'ясорубку.
Додати сіль, цукор, оцтову есенцію, олію.
Все ретельно перемішати й розкласти в баночки.
Зберігати у холодильнику.
Більше новин читайте на GreenPost.