Дивовижна зелена аджика — покроковий рецепт

1 хв на прочитання30 Липня 2024, 07:32
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»

Той, хто покуштує один раз, більше не зможе відмовитися від неї.

Зелена аджика — це смачна приправа до багатьох страв: до м'яса, картоплі, фаршу для котлет і пельменів, і коропа натерти всередині і запекти. Її можна їсти відразу чи зберігати в холодильнику до наступного літа, якщо там щось залишиться. Готується надзвичайно просто та смачно. Дуже смачно! Той, хто покуштує один раз, більше не зможе відмовитися від неї.

Інгредієнти:

часник — 3-4 головки;

цибуля — 3-4 шт.;

зелений солодкий перець — 3-4 шт.;

гіркий перець — 3 шт.;

петрушка — пучок;

кріп — пучок;

фіолетовий базилік (за бажанням);

сіль — 1 ст. л.;

цукор — 3 ст. л.;

оцтова есенція — 0,5-1 ч. л.;

рослинна олія — 1 склянка.

Приготування.

Часник, цибулю, перець, петрушку, кріп і базилік пропустити через м'ясорубку.

Додати сіль, цукор, оцтову есенцію, олію.

Все ретельно перемішати й розкласти в баночки.

Зберігати у холодильнику.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: