Догори
Дати відгук

Дуже шоколадний торт з 3 інгредієнтів: простий рецепт

Це таке задоволення, без якого важко уявити чаювання.

1 хв на прочитання06 Березня 2024, 09:14
Як приготувати дуже шоколадний торт Як приготувати дуже шоколадний торт
Поділитись:

 Для приготування цього рецепту вам не треба буде довго стояти біля плити. Він ідеальний, якщо раптом захотілося солодкого, а часу й сил на довге випікання немає.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • яйця — 6 шт.;
  • темний шоколад — 450 г;
  • масло — 220 г.

Як приготувати

Поставте водяну баню та розтопіть на ній шоколад з маслом. Постійно помішуйте, щоб маса була однорідною та не пригорала.

В окремій місткості збийте яйця вінчиком. На хвилину суміш поставте на водяну баню. Помішуйте, щоб не згорнулась. Після цього збийте міксером протягом 5 хвилин. На наступному етапі масу можна змішати з шоколадною.

Розігрійте духовку до 220 градусів, Перелийте тісто в форму. Поставте випікатися на 20 хвилин. Час випікання потрібно розподілити. Перші 5 хвилин нехай торт випікається відкритим, а на наступні 15 хвилин під фольгою.

Коли торт-корж охолоне, поставте його в холодильник на 2-3 години. Нарізати потім можна ножем, змоченим в гарячій воді. Прикрасьте фруктами. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.