- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Домашні трюфелі зі згущеного молока та какао: дуже простий рецепт цукерок
Домашні трюфелі зі згущеного молока та какао: дуже простий рецепт цукерок
Вони справді схожі на магазинні трюфелі — м'які, ніжні, злегка тягучі, дуже шоколадні.
Цукерки-трюфелі можна приготувати вдома, причому для цього знадобиться лише дві складові.
Інгредієнти:
згущене молоко — 240 г;
какао — 100 г.
Приготування.
Згущене молоко нагріти до теплого стану (воно стане рідким).
Додати до згущеного молока какао (90 г) — просіяти в 3-4 підходи, перемішуючи після кожної порції.
Викласти масу у форму (розміром 12х18 см), вкриту харчовою плівкою.
Розрівняти. Зручніше працювати з масою, поки вона ще тепла.
Накрити плівкою та помістити в морозилку на 1,5-2 години.
Дошку присипати просіяним какао. Зняти плівку з одного боку застиглої шоколадної маси та викласти на дошку з какао. Звільнити повністю від плівки.
Посипати зверху какао.
Нарізати квадратиками.
Сформувати шоколадні цукерки у вигляді подушечок чи кульок.
Домашні цукерки із згущеного молока та какао — м'які, ніжні, злегка тягучі, дуже шоколадні. І справді схожі на магазинні трюфелі.
Також ми розповідали про швидкі батончики баунті.