Догори
Дати відгук

Дієтологиня назвала напій, що утворює жир на животі

Вісцеральний жир – це жир, який огортає ваші внутрішні органи.

1 хв на прочитання03 Лютого 2022, 08:11
Живіт Живіт
Поділитись:

Ви ходите в спортзал, намагаєтеся харчуватися по можливості правильно, а вага стоїть на місці, або впертий “животик” як і раніше не тішить око в дзеркалі? Можливо, причина в тому, що організм накопичив багато вісцерального (внутрішнього) жиру. Позбутися від нього зазвичай важче, ніж від підшкірного.

Американська дієтологиня Емі Гудсон назвала напій, що найбільше сприяє утворенню небезпечного для здоров'я вісцерального жиру на животі. Про це повідомляє Eat This, Not Thart!

"Вісцеральний жир – це жир, який огортає ваші внутрішні органи. Велика кількість жиру цього типу збільшує ризик розвитку інсулінорезистентності та, як наслідок, цукрового діабету другого типу, а також серцево-судинних захворювань та запальних процесів", – пояснила Гудсон.

Дієтолоиня закликала зменшувати відсоток вісцерального жиру в організмі. Для цього потрібно виконувати аеробні вправи, а також зменшити рівень хронічного стресу.

Гудсон зазначила, що насамперед варто забути про солодкі газовані напої, тому що в них міститься багато цукру та калорій, але водночас немає жодних корисних поживних речовин. Також у газовану воду часто додають фруктозу, яка, за словами дієтологині, при вживанні у великих кількостях перетворюється печінкою на жир, що може призвести до збільшення відсотка вісцерального жиру в організмі.

Також ми розповідали про втому від сну: як це можливо і що з цим робити.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.