Догори
Дати відгук

Чи зашкодить смарт-годинник здоров'ю?

1 хв на прочитання29 Вересня 2020, 14:51
Поділитись:

Експерти взялися розібрати тему смарт-годинників з медичної точки зору і з'ясувати, шкодять вони здоров'ю чи ні. Фахівці стверджують, що причин для паніки немає. Зараз немає даних про те, які б підтвердили, що «розумні» пристрої опромінюють організм і приносять йому шкоду, пише Сheltv.

Багато людей бояться в першу чергу того, що годинник може бути засобом для стеження і джерелом мало не смертельно небезпечного випромінювання. 

Також лікарі відзначають, що годинник і фітнес-браслети - корисні прилади навіть з медичної точки зору. Це пояснюється тим, що багато хто з них має функції вимірювання серцевого ритму, артеріального тиску і обчислення фаз сну. Цей прилад  хороший помічник для контролю фізичного стану.

Крім того, багатьом пацієнтам рекомендують проходити в день близько 10 тисяч кроків. Самостійно порахувати пройдену відстань практично неможливо. А зі спеціальним додатком це зробити запросто: є можливість швидко дізнатися отриманий результат і навіть поділитися ним з близькими або лікарем.

Нагадаємо, раніше терапевт назвала найкращий час для засинання восени — це 21-00 - 22-00 години.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.