Догори
Дати відгук

Бюджетний і дієтичний банановий мус

15 хвилин вашого часу і простий, але смачний та поживний літній десерт готовий.

1 хв на прочитання07 Серпня 2024, 12:00
Фото pexels Фото pexels
Поділитись:

Корисний і доступний для засвоєння молочний білок плюс калій з магнієм. Це новий літній освіжаючий десерт з меню здорової кухні. Банановий мус: просто, швидко і смачно.

Інгредієнти:

Сир кисломолочний 100 г

Стиглий великий банан 2 шт

Сметана / нежирні вершки / йогурт 150 г

Сік половинки лимона

Ваніль за смаком

Желатин 15 г

Підсолоджувач за смаком

Приготування:

Сметану, сир, підсолоджувач, лимонний сік, ваніль, банани збити блендером до утворення глянцевої однорідної маси.

Желатин замочити у холодній воді на 20 хвилин.

Розтопити замочений желатин у мікрохвильовці або на водяній бані. Додати його у крем, ретельно перемішати.

Міксером ретельно збити мус кілька хвилин до утворення пухкого мусу.

Налити мус у креманки, поставити в холодильник на 2-3 години. За бажанням можна прикрасити горіхами, тертим шоколадом, ягодами чи листочками м'яти. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.