Догори
Дати відгук

Десерт на мільйон: чіа-пудинг — надзвичайно простий рецепт

Сприяє схудненню, надовго даруючи відчуття ситості.

1 хв на прочитання01 Серпня 2024, 07:32
Фото з відкритих джерел Фото з відкритих джерел
Поділитись:

Насіння чіа — справжній суперфуд! Адже в одному маленькому зернятку кальцію, заліза та магнію у кілька разів більше, ніж у молочних продуктах, гречці та бананах. Окрім того, насіння чіа сприяє схудненню, надовго даруючи відчуття ситості. Зокрема з насінням чіа можна приготувати пудинг — десерт на мільйон. Замість рідкого меду можна взяти один стиглий банан.

Інгредієнти:

кефіру (молоко, ряжанка) — 500 мл;

насіння чіа — 4 ст. л.;

рідкий мед — 3 ст. л.;

сезонні ягоди чи улюблені фрукти — 1 склянка.

Приготування.

Змішати насіння та молоко, додати мед або м'якоть банана. Залишити на ніч у холодильнику. Вранці покласти перетерті чи цілі ягоди, фрукти.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
На Закарпатті викрито забудовницю, яка самовільно зайняла 600 м² сусідської землі
На Закарпатті викрито забудовницю, яка самовільно зайняла 600 м² сусідської землі
1 хв на прочитаннягодина тому
Фото ілюстративне
Заборона ЗЗР може обвалити український агросектор на $4,3 млрд
3 хв на прочитання5 годин тому
Фото з відкритих джерел
Одеська область відродить видобуток солі: завод за $2,8 млн почне роботу на початку 2026 року
2 хв на прочитання6 годин тому
Всесвітній день оливкового дерева 2025 — цінність, символіка та роль у сталому розвитку
26 листопада — Всесвітній день оливкового дерева: стародавнє дерево, яке несе мир, здоров’я і сталість
2 хв на прочитання7 годин тому
Повний перелік причин анулювання 4-ї групи ЄП: перехід агропідприємства на загальну систему
2 хв на прочитанняВчора
Від сировини до продукту: презентовано каталог українського обладнання для агропереробки
2 хв на прочитанняВчора
Мобільні зерносховища: поставлено обладнання на 1,5 млн тонн для Півдня та Сходу
2 хв на прочитанняВчора
День супу гаспачо: історія страви та сучасні гастрономічні тенденції
1 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost