Швидка маринована капуста стане у пригоді, коли хочеться додати до столу щось свіже, пікантне й водночас легке у приготуванні. Цей рецепт відзначається простими інгредієнтами та швидким процесом маринування.
Інгредієнти:
капуста білокачанна — 1 кг;
морква — 1 шт.;
перець солодкий червоний — 1 шт.;
вода — 500 мл;
оцет 9 % — 6 ст. л.;
цукор — 7 ст. л.;
сіль — 1 ст. л.;
олія — 80 мл.
Приготування.
У киплячу воду додати сіль, цукор та олію. Довести до кипіння. Зняти з вогню та додати оцет. Маринад готовий.
Капусту пошаткувати, моркву натерти на великій тертці, перець порізати соломкою. Все змішати та скласти в банки.
Залити капусту з морквою та перцем маринадом (ще теплим) і поставити в холодильник.
Через 12 годин швидка маринована капуста готова!
Більше новин читайте на GreenPost.