- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Борщова зaпpaвкa — простий рецепт смачної заготівлі на зиму
Борщова зaпpaвкa — простий рецепт смачної заготівлі на зиму
Заправці треба буде дати настоятися добу.
Якщо ви хочете заготовити овочі в сезон, спростивши собі процес приготування борщу взимку, можна зробити борщову заправку. Взимку достатньо просто зварити бульйон, додати картоплю та цю заправку — і все, смачний борщ готовий.
Інгредієнти:
буряк — 3 кг;
капуста — 3 кг;
цибуля — 1 кг;
морква — 1 кг;
помідори — 1,5 кг;
сіль — 1/2 склянки;
цукор — 0,5 кг;
олія — 300 г;
оцет — 3/4 склянки.
Приготування.
Буряк і моркву натерти на тертці.
Капусту, цибулю та помідори нарізати.
Нарізані овочі засипати сіллю, цукром і залити олією. Дати настоятися добу.
Потім все кип'ятити 20 хв потім додати 3/4 склянки оцту і кип'ятити ще 10 хв. Розлити все по стерилізованих банках, закрутити й поставити в тепло до повного остигання.
Більше новин читайте на GreenPost.