Банановий пудинг: простий десерт без випікання

1 хв на прочитання22 Жовтня 2022, 12:56

Але його потрібно буде відправити в холодильник бодай на кілька годин.

Пудинг — дуже легкий і ніжний англійський десерт, що зазвичай готується на водяній лазні. Пудинг подають навіть на сніданок або використовують як наповнення для тарталеток чи іншої випічки. Є дуже багато рецептів пудингу — наприклад, банановий.

Інгредієнти:

молоко — 1 склянка;

банан — 1 шт.;

цукор — 1/2 столової ложки;

вершкове масло — 1 столова ложка;

куряче яйце — 1 шт.;

картопляний крохмаль — 1 столова ложка;

ванілін — дрібка.

Приготування.

Очистити банан, відрізати кілька кружків для прикраси та подрібнити блендером на пюре.

У глибокій посудині змішати молоко, цукор і ванілін, закип'ятити, помішуючи. Яйце збити віничком, додати крохмаль і влити цю суміш невеликим порціям, не перестаючи помішувати, в молочну суміш.

Зменшити вогонь і варити суміш до загусання.

Щойно маса загусла, зняти з вогню, додати вершкове масло. Добре перемішати.

Розлити пудинг у форму і відправити в холодильник бодай на кілька годин.

Банановий пудинг готовий. Прикрасити можна листочком м'яти та кружальцями банана.

Також ми розповідали про дієтичний шоколадний чизкейк без випічки: дуже простий рецепт.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: