Бананове морозиво з какао: простий рецепт лише з двох інгредієнтів

1 хв на прочитання05 Листопада 2022, 20:27

Готове морозиво можна подавати відразу.

Приготувати бананове морозиво вдома не просто, а дуже просто. Банани для приготування повинні бути максимально стиглими або навіть перезрілими — такі плоди солодші й ароматніші. Какао має бути темним, з високим відсотком жирності, щоби смак був по-справжньому шоколадним.

Інгредієнти:

банан — 2 шт.;

какао-порошок — 1 ст. ложка.

Приготування.

Очистити банан і нарізати його тонкими скибочками (товщина не важлива, але що тонше нарізати банан, то швидше він замерзне).

Скибочки банана викласти одним шаром на піддон для заморозки (піддоном може служити будь-яка плоска тарілка або дошка). Деко для заморожування можна попередньо застелити пергаментом або плівкою, так буде легше відокремити заморожені банани від поверхні. Помістити банани в морозилку на 3-4 години або на ніч.

Помістити заморожені банани в чашу кухонного комбайна. Додати какао.

Подрібнити банани в комбайні до отримання кремоподібної маси.

Спочатку маса буде схожа на крихту, тому час від часу потрібно зупиняти комбайн і лопаткою зішкрібати масу зі стінок і дна чаші.

Вже за кілька хвилин крихта перетворюється на гладке шоколадне морозиво!

Готове морозиво можна подавати відразу, а можна перекласти в посудину з щільною кришкою і відправити на зберігання в морозилку.

Також ми писали про швидкі батончики баунті.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: