Вверх
Дать отзыв

Як дізнатися, коли баклажан можна зривати

Коли баклажан дозрів — уже пізно.

1 мин на прочтение20 Августа 2022, 18:47
Поделиться:

Баклажани вживають у стадії технічної стиглості, тобто коли він ще не дозрів, тому що зрілі плоди баклажану мають гіркий присмак. Про це розповідає «Дача. Сад та город».

Забарвлення плоду при технічній стиглості темно-фіолетове, а при дозріванні воно стає світло-фіолетовим, потім коричневим. Таким чином, їх треба знімати, коли вони ще темно-фіолетові.

Проте трапляються баклажани з білими плодами. Їх знімають, коли вони білого кольору. А якщо плоди пожовтіли- то вони вже перезріли і гіркі.

Також ми розповідали про фітофтору: коли, чим і як обробити помідори.

Окрім того, ми писали про підживлення вишні в серпні.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Больше из GreenPost
ФОТО: иллюстративное
Украинскую «зеленую» энергию интегрируют в рынок ЕС — Кабмин подал в Раду ключевой законопроект
2 мин на прочтениечас назад
Взрыв на трассе Киев-Чоп.
Фото: Леся Кутергина
Трагедия в Житомирской области: правительство ликвидирует последствия мощного взрыва
1 мин на прочтение2 часа назад
 ГБР сообщило о подозрении руководству лесхоза в Тернопольской области
Рубки на 57 млн грн: ГБР сообщило о подозрении руководству лесхоза в Тернопольской области
1 мин на прочтение3 часа назад
ФОТО: иллюстративное
Президент подписал закон, который изменит правила рыбного рынка в Украине
1 мин на прочтение4 часа назад
В Донецкой области древесину из выгоревших лесов используют для фортификаций - Шмыгаль
1 мин на прочтение5 часов назад
Гороскоп для всех знаков зодиака на 4 июля 2025 года
7 мин на прочтение6 часов назад
Каждая третья аптека нарушает цены на лекарства: результаты проверок Госпродпотребслужбы
2 мин на прочтение6 часов назад
На Землю надвигается магнитная буря
2 мин на прочтение7 часов назад