Догори
Дати відгук

Як дізнатися, коли баклажан можна зривати

Коли баклажан дозрів — уже пізно.

1 хв на прочитання20 Серпня 2022, 18:47
Поділитись:

Баклажани вживають у стадії технічної стиглості, тобто коли він ще не дозрів, тому що зрілі плоди баклажану мають гіркий присмак. Про це розповідає «Дача. Сад та город».

Забарвлення плоду при технічній стиглості темно-фіолетове, а при дозріванні воно стає світло-фіолетовим, потім коричневим. Таким чином, їх треба знімати, коли вони ще темно-фіолетові.

Проте трапляються баклажани з білими плодами. Їх знімають, коли вони білого кольору. А якщо плоди пожовтіли- то вони вже перезріли і гіркі.

Також ми розповідали про фітофтору: коли, чим і як обробити помідори.

Окрім того, ми писали про підживлення вишні в серпні.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: «Їжа легко»
Соковита курочка з хрумкою картоплею в духовці — простий і доступний рецепт святкової страви
1 хв на прочитання25 Квітня 2024
Хто годуватиме пасажирів у поїздах Інтерсіті+
Укрзалізниця визначилася, хто годуватиме пасажирів у поїздах Інтерсіті+
1 хв на прочитання11 годин тому
Як приготувати добриво для кімнатних квітів із популярного фрукту
1 хв на прочитання12 годин тому
Рецепт приготування Закуска Швидка страва
Цвітна капуста з хрусткою скоринкою: смачний рецепт
1 хв на прочитання14 годин тому
У дитинстві ненавидів гусей, а зараз розвиває на них великий бізнес: на Полтавщині є унікальне господарство
1 хв на прочитання15 годин тому
Досвідчені дачники дали поради, як легко позбутись будяків на садових доріжках
1 хв на прочитання18 годин тому
Шоколадний смузі з бананом і молоком: десерт, який готується лічені хвилини
1 хв на прочитаннядень тому
Міністра агрополітики підозрюють у незаконному заволодінні державною землею на майже 300 млн грн
1 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost