Вверх
Дать отзыв

На Рівненщині виявили собаку, яка тиждень була без їжі з покійним господарем

Після того, як помер власник, тварина була з ним у квартирі, допоки тіло господаря не знайшли.

1 мин на прочтение22 Мая 2021, 19:25
 На Рівненщині виявили собаку, яка тиждень була без їжі з покійним господарем На Рівненщині виявили собаку, яка тиждень була без їжі з покійним господарем
Поделиться:

Трагічна, сумна і, водночас, душевна історія трапилася у Рівному. Тут собака проявила настільки туги і відданості власникам, що волонтери та рятівники до цього часу  перебувають у здивуванні.  

Сліпу на одне око тварину кілька років тому із притулку взяли мешканці Рівного. Власники любили та доглядали собаку. Але нещодавно власниця померла, а за кілька тижнів і її чоловік. Після того, як помер власник, тварина була з ним у квартирі, допоки тіло господаря не знайшли. 

Як  повідомляє ТСН,  без води і їжі собака Джулі тиждень жила із тілом господаря у замкненій квартирі.

Сусіди ж кажуть, що з квартири жодних підозрілих звуків чи лаю чутно не було. Зі слів сусідів, коли відчинили двері квартири, зрозуміли, що Джулі без води та їжі біля бездиханного господаря просиділа з тиждень.

Зоозахисники  забрали  Джулі і почали шукати нову родину. Вдгукнулося чимало людей. Але особливо перейнялася долею Джулі Світлана із Харкова. І от Джуля із Рівного збирається долати понад 800 кілометрів до своїх нових власників. 

Нова господарка тварини каже,  що Джулі дійсно дуже добра, компанійська і ласкава.  

До слова, з'явилося моторошне відео того, як у Криму приховують убитих дельфінів (відео 18+).

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.