Догори
Дати відгук

З'явилося моторошне відео того, як у Криму приховують убитих дельфінів (відео 18+)

Знайдені вбиті дельфіни — це лише кілька з тих, яких випадково виявили волонтери.

1 хв на прочитання20 Травня 2021, 09:16
З'явилося моторошне відео того, як у Криму приховують убитих дельфінів З'явилося моторошне відео того, як у Криму приховують убитих дельфінів
Поділитись:

Чорне море багате на сюрпризи, в тому числі неприємні. Так, днями на глибині знайшли тіла декількох дельфінів, яких рибаки намагалися приховати від людських очей: мертвому дельфіну прив'язали камінь до хвоста.

Відео опублікував центр реабілітації дельфінів «Безтурботне море». В окупованому Криму волонтери випадково виявили кладовище вбитих дельфінів.  

«Мотузку на хвіст — і прив'язати до каменю. Так рибальський промисел замітає сліди, ховає наслідки своєї деструктивної діяльності в Чорному морі», — йдеться у повідомленні центру.

Знайдені вбиті дельфіни — це лише декілька з тих, яких випадково виявили волонтери й очевидці на морському дні.

За час роботи центру були зафіксовані 2167 випадків викидів дельфінів на узбережжі Криму, більшість із яких загинула через потрапляння в рибальські сіті.

Дослідження свідчать про те, то менше ніж 10 % убитих дельфінів викидає на сушу, інші 90 % залишаються на морському дні. Щоб тіло дельфіна не спливало внаслідок розкладання, їх топлять за допомогою вантажу.  

Нагадаємо, вчені порахували кількість птахів на Землі.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко